x
x

Stuur mij een demo en meer info

Thumbnail - Quooker - Portfolio - ZoomWorks - PNG

Quooker // ZoomWorks

Geleverde dienst: Interactieve video

Quooker wilde consumenten en installateurs op een toegankelijke en heldere manier helpen bij de installatie van een Quooker kraan en reservoir. ZoomWorks is hierop voor iedere mogelijke combinatie installatievideo's gaan uitwerken. In verschillende talen, zodat het wereldwijd inzetbaar is. Door slim gebruik te maken van interactiviteit kan de kijker op de combinatie kiezen die voor hem/haar van toepassing is en zie je altijd de juiste videocontent.
Stef Haarman
Interactieve, gepersonaliseerde animatie of video. Daar weet Stef alles van en hier helpt hij je graag bij!

Quooker is een echt familiebedrijf. De Quooker was de allereerste kokendwaterkraan ter wereld. Producten zoals de Quooker Fusion en Flex zorgden voor een revolutie in de keuken en de drive om te blijven innoveren is constant aanwezig.

Wat ik zo leuk vind aan de samenwerking met ZoomWorks is dat ik merk dat zij ook heel erg gepassioneerd zijn en trots zijn op de video’s die we nu maken. Dat ze er ook wel echt vol voor gaan om ook het mooiste ervan te maken ook vanuit hun kant. Dat geeft natuurlijk een heel gaaf eindresultaat.

Bekijk ook...

06:17

Quooker // ZoomWorks

Leg installatieprocessen op een heldere manier uit met behulp van een 3D animatie.

4:25

Oxycom // ZoomWorks

Instrueer door vanuit een krachtige videohandleiding alle instructies helder te communiceren.

01:59

Burgerhout // ZoomWorks

Laat zien hoe je jouw product installeert met een 3D animatie die het proces in heldere stappen uitlegt.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...