x
Thumbnail - Portfolio - Quooker - JPG

Quooker // ZoomWorks

Geleverde dienst: 3D animatie

Quooker zocht naar een manier om consumenten en installateurs beter te informeren en te helpen bij het installeren van de Quooker kraan en het reservoir. En die ze kunnen inzetten voor verschillende landen. Een 3D animatie leent zich perfect om dit soort processen uit te leggen, kans op ruis te elimineren én is makkelijk in verschillende talen te produceren.
Stef Haarman
Interactieve, gepersonaliseerde animatie of video. Daar weet Stef alles van en hier helpt hij je graag bij!

Quooker is een echt familiebedrijf. De Quooker was de allereerste kokendwaterkraan ter wereld. Producten zoals de Quooker Fusion en Flex zorgden voor een revolutie in de keuken en de drive om te blijven innoveren is constant aanwezig.

De samenwerking met ZoomWorks bevalt erg goed! Dit is de eerste video uit een reeks die ze voor ons maken, en we kijken uit naar de rest. De 3D specialisten weten wat ze doen en ook het persoonlijk contact is fijn.

Bekijk ook...

2:47

BE Combi // ZoomWorks

Breng je handleiding tot leven met behulp van 3D animatie.

01:59

Burgerhout // ZoomWorks

Laat zien hoe je jouw product installeert met een 3D animatie die het proces in heldere stappen uitlegt.

1:43

Isolatienoord // ZoomWorks

Maak werkprocessen en instructies inzichtelijk en laagdrempelig met een 3D video handleiding.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...