x
x

Stuur mij een demo en meer info

Thumbnail - Rabobank - ZoomWorks - PNG - V2

Rabobank // ZoomWorks

Geleverde dienst: Gepersonaliseerde video

Ieder jaar steunt de Rabobank met hun Rabo ClubSupport actie duizenden clubs in Nederland. Hier zit een landelijke campagne aan vast die eindigt met een fysieke uitreiking. Vanwege COVID-19 heeft de Rabobank het dit jaar anders aangepakt. Een gepersonaliseerde video per club om ze een hart onder de riem te steken met daarin de bekendmaking van het te ontvangen bedrag.
Niek Kuipers
Mede-eigenaar & online videomarketeer. Gek op verhalen, conversie en klanttevredenheid.

De Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met hun klanten, leden en partners zetten ze zich in voor een sterkere leefomgeving en voor grote actuele maatschappelijke uitdagingen. Hun uitgangspunt? Samen bereiken we meer dan alleen.

ZoomWorks heeft ons echt ontzorgd. Complimenten voor het soepele proces en het bliksemsnelle schakelen. Het heeft geleid tot een mooi eindresultaat, waar we maar liefst 30.310 verenigingen en clubs mee blij hebben kunnen maken.

Bekijk ook...

2:39

Quooker // ZoomWorks

Wie kan de samenwerking beter vertellen dan een klant… ?

4:29

Gimeg // ZoomWorks

Verhelder installatieprocessen door heldere 3D gebruikershandleidingen te laten maken.

1:05

Vox Verkiezingen // ZoomWorks

Complexe processen, zoals het telproces tijdens de verkiezingen, op laagdrempelige wijze helder uitleggen met 3D animaties.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...