x
x

Stuur mij een demo en meer info

Thumbnail - Reinaerdt - ZoomWorks - JPG

Reinaerdt // ZoomWorks

Geleverde dienst: Bedrijfsfilm

Reinaerdt had de wens een video te laten maken die uitlegt wie ze zijn en wat ze doen. In opdracht van communicatiebureau Ongewoon heeft ZoomWorks voor Reinaerdt een bedrijfsfilm gemaakt. Hierin worden echte beelden gecombineerd met 3D animaties, waardoor er een indrukwekkende mix van beeldelementen ontstaat.
Niek Kuipers
Mede-eigenaar & online videomarketeer. Gek op verhalen, conversie en klanttevredenheid.

Reinaerdt is specialist in binnendeuren voor gebouw van morgen. Ze staan voor kwaliteitsproducten, expertise en betrokkenheid met zijn opdrachtgevers. Hun oplossingen zijn het resultaat van een sterke focus op vakmanschap en innovatie. Wie kiest voor een deur van Reinaerdt, kiest voor een product op maat.

Een mooi eindresultaat

Het combineren van echte beelden en 3D vormde best een uitdaging voor deze video, maar samen met ZoomWorks zijn we tot een eindresultaat gekomen waar we erg blij mee zijn!
Samen met Ongewoon hebben ze goed met ons meegedacht en hard gewerkt om tot dit mooie resultaat te komen. Wij zijn tevreden!

Bekijk ook...

1:29

Inuteq // ZoomWorks

Live beelden en 3D animatie combineren om de werking van jouw product uit te leggen.

1:46

Nizo Foods // ZoomWorks

Trek de aandacht met een combinatie van video en animatie!

2:36

Amcor // ZoomWorks

Vervaag de realiteit door 3D en echte beelden te combineren.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...