x
Thumbnail - Renkumse Molen - ZoomWorks - PNG

Renkumse Molen // ZoomWorks

Geleverde dienst: Videomapping

Begin 2024 bestaat de molen in Renkum 10 jaar. Onopgemerkt voorbij te laten gaan, wilde de organisatie graag de rijke geschiedenis van de molen óp de molen projecteren. Waarbij het thema “de herbouw” en het tienjarig jubileum centraal staat. En enkele memorabele gebeurtenissen uitgelicht worden. Een opbouwend, audiovisueel spektakel!
Tessa Mekers
Tekstschrijfster, Regisseur, Projectmanager. Ze is een heuse communicatiekoningin!

De Renkumse Molen is in 1858 gebouwd als beltmolen op het hoogste punt tussen het Heelsums- en Renkums Beekdal in. Rond 1911 is de molen verhoogd tot stellingmolen. In 1944 raakte de molen tijdens Operatie Market Garden zwaar beschadigd. Sindsdien stond de molen zonder wieken in het dorp tot de restauratie in 2013. Nu is de skyline van Renkum weer compleet!

Bekijk ook...

00:30

CBR // ZoomWorks

Breng theorie en praktijk dichter bij elkaar door middel van 3D animaties die dicht bij de werkelijkheid liggen.

2:39

Quooker // ZoomWorks

Wie kan de samenwerking beter vertellen dan een klant… ?

0:51

Rabobank // ZoomWorks

Jouw klanten in het zonnetje zetten? Maak het persoonlijk met behulp van gepersonaliseerde video.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...