x
Zuiver C - Stromenland - Portfolio - ZoomWorks - PNG

Stromenland // ZoomWorks

Geleverde dienst: 2D animatie

Communicatiebureau Zuiver C kwam naar ZoomWorks met de wens een animatie te laten maken voor Samenwerkingsverband Stromenland. Het doel? Op een simpele en heldere manier uitleggen wie ze zijn, wat ze doen en hoe passend onderwijs werkt. En op die manier leerkrachten, ouders en samenwerkingspartners te informeren en enthousiasmeren.
Tessa Mekers
Tekstschrijfster, Regisseur, Projectmanager. Ze is een heuse communicatiekoningin!

Samenwerkingsverband Stromenland zorgt voor passend onderwijs voor elke leerling. In de klas, op school, met de ouders, in de wijk en in hun samenwerkingsverband.

Wij én onze klant zijn heel blij met deze mooi animatie! Hij is helder, duidelijk en sluit aan bij alle andere communicatie uitingen van het Samenwerkingsverband. Weer een mooie samenwerking met ZoomWorks!

Bekijk ook...

1:46

Waterschap Aa & Maas // ZoomWorks

Werkwijzes uitleggen door middel van 2D animatie.

01:33

Zuiderzeeland // ZoomWorks

Maak informatie voor iedere toegankelijk en begrijpbaar met een korte, krachtige 2D animatie.

1:56

SUEZ België // ZoomWorks

Laat jouw product of tools zien met een animatie.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...