x
Scania - Portfolio - ZoomWorks - PNG

Scania // ZoomWorks

Geleverde dienst: Getekende animatie

Scania kwam naar ons toe met de wens hun Scania Productie Systeem (SPS) uit te leggen. Ook wel 'Het Huis' genoemd. Dit huis is gebaseerd op een aantal waarden, die de bedrijfscultuur weerspiegelen en aangeven waar Scania voor staat. Het SPS is erg uitgebreid, waardoor presentaties vaak erg lang werden en mensen de aandacht er niet meer bij hielden. Wij besloten het speels en redelijk beknopt te houden door er een tekenanimatie van te maken.
Thomas Tank
Mede-eigenaar en o.a. verantwoordelijk voor new business.

Scania is een toonaangevende producent van zware bedrijfsauto’s, bussen en industrie- en scheepsmotoren. Wereldwijd werken er 50.000 medewerkers en zijn ze vertegenwoordigd in meer dan 100 landen. De grootste Scaniafabriek ter wereld? Die staat in Zwolle.

Geen lange presentaties meer!

We zijn erg blij met de animatie die ZoomWorks heeft gemaakt. Ons systeem en verhaal wordt in een stuk kortere tijd verteld en op een manier die voor iedereen begrijpelijk is. Complimenten!

Bekijk ook...

00:57

Aevitae // ZoomWorks

Leg jouw visie op speelse wijze uit met behulp van een creatieve tekenanimatie.

02:08

Hoogsensitief InZicht // ZoomWorks

Breng op speelse en toegankelijke wijze jouw onderwerp onder de aandacht om bijvoorbeeld awareness te vergroten.

0:35

Drost Coatings // ZoomWorks

Laat op heldere en speelse wijze zien wat er speelt binnen jouw bedrijf.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...