x
Thumbnail - 2D animatie - SHPV - ZoomWorks - PNG

SHPV // ZoomWorks

Geleverde dienst: 2D animatie

Het SHPV had de wens een animatie te laten maken die potentiële samenwerkingspartners laat zien welke activiteiten en toegevoegde waarde het SHPV heeft. Omdat de ontwikkelingen met betrekking tot parkeer- en verblijfsrechten hard gaan en het SHPV hierin meegaat kan het zijn dat er in de toekomst dingen aangepast of toegevoegd moeten worden. Daarom is er gekozen voor een modulaire aanpak: een 2D basisanimatie in 3D perspectief die de visie van het SHPV uitlegt, waar andere onderwerpen makkelijk bij in kunnen worden gezet.
Thomas Tank
Mede-eigenaar en o.a. verantwoordelijk voor new business.

SHPV helpt bij het digitaliseren en vernieuwen van parkeerdiensten. Dit doen ze onder andere door te zorgen voor het beheer van de parkeer- en verblijfsrechten database en door de afhandeling van transacties voor zowel gemeenten, als parkeerproviders en parkeerbedrijven.

Een fijne samenwerkingspartner.

Het was even zoeken naar de juiste stijl, maar het resultaat mag er zijn! We zijn erg blij met de animatie.

Bekijk ook...

1:52

BIJ12 // ZoomWorks

Een 2D animatie is de perfecte manier om complexe materie op een simpele en heldere manier uit te leggen.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...