x
Thumbnail - SHPV - ZoomWorks - JPG

SHPV // ZoomWorks

Geleverde dienst: 2D animatie

SHPV is bezig om mobiel parkeren ook in parkeergarages mogelijk te maken. En verwachten dat providers dit op een gebruiksvriendelijke manier aan hun klanten gaan aanbieden. Om dit goed te laten verlopen is goede communicatie richting alle betrokken partijen erg belangrijk. Daarom had SHPV de wens om een animatie te laten maken door ZoomWorks, waarin wij de introductie van mobiel betalen in parkeergarages en op parkeerterreinen communiceren.
Thomas Tank
Mede-eigenaar en o.a. verantwoordelijk voor new business.

SHPV helpt bij het digitaliseren en vernieuwen van parkeerdiensten. Dit doen ze onder andere door te zorgen voor het beheer van de parkeer- en verblijfsrechten database en door de afhandeling van transacties voor zowel gemeenten, als parkeerproviders en parkeerbedrijven.

Een goede samenwerkingspartner.

Het project verliep goed en we zijn blij met de animatie! Onze feedback werd goed opgepakt en het ZoomWorks-team heeft ons verhaal op een heldere en juiste manier doorvertaald.

Een hele fijne samenwerking!

Bekijk ook...

1:57

Gemeente Arnhem // ZoomWorks

Slimmer animeren door te bouwen op het succes van een bestaande animatie.

1:52

BIJ12 // ZoomWorks

Een 2D animatie is de perfecte manier om complexe materie op een simpele en heldere manier uit te leggen.

01:33

Zuiderzeeland // ZoomWorks

Maak informatie voor iedere toegankelijk en begrijpbaar met een korte, krachtige 2D animatie.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...