x
x

Stuur mij een demo en meer info

Geleverde dienst: Promotiefilm

Sika kwam naar ons toe met de wens een video te laten maken over het Hohe See project. Bij dit project worden met behulp van hun product SIKACOR SW-501 maar liefst 71 windturbines geproduceerd. En deze windturbines wekken energie op voor wel 560.000 huishoudens. Om dit project op een indrukwekkende manier in beeld te brengen hebben we veel gebruik gemaakt van droneshots, imposante muziek en korte, krachtige teksten.
Portfolio: Videoproductie

Creatievelingen die meedenken

Mijn ervaring met Zoomworks is er één van samenwerken met een team creatievelingen die ook verstand van de materie hebben, durven in te gaan tegen de opdrachtgever in belang van de boodschap en op tijd en binnen budget een top resultaat kunnen leveren !

Sika is leverancier van bouwchemische producten. Ze levert oplossingen van hoge kwaliteit aan aannemers, betonproducenten, architecten en professionele distributeurs. Dankzij haar innovatieve drive en technische kennis is Sika een betrouwbare partner in elk stadium van het bouwproces.

6:04

Jansen Recycling // ZoomWorks

Wijs jouw medewerkers en bezoekers op de veiligheidsregels met een heldere veiligheidsvideo.

2:26

Bunge // ZoomWorks

Vertaal jouw veiligheidsbeleid naar een krachtige, verhelderende veiligheidsvideo en/of -animatie en verbeter de veiligheidskennis binnen de organisatie.

01:13

Döhler // ZoomWorks

Maak veiligheidsinstructies begrijpelijk voor iedereen en zo laagdrempelig mogelijk met een 2D veiligheidsanimatie