x
Thumbnail Sika Hohese - ZoomWorks - JPG

Sika // ZoomWorks

Geleverde dienst: Promotiefilm

Sika kwam naar ons toe met de wens een video te laten maken over het Hohe See project. Bij dit project worden met behulp van hun product SIKACOR SW-501 maar liefst 71 windturbines geproduceerd. En deze windturbines wekken energie op voor wel 560.000 huishoudens. Om dit project op een indrukwekkende manier in beeld te brengen hebben we veel gebruik gemaakt van droneshots, imposante muziek en korte, krachtige teksten.
Niek Kuipers
Mede-eigenaar & online videomarketeer. Gek op verhalen, conversie en klanttevredenheid.

Sika is leverancier van bouwchemische producten. Ze levert oplossingen van hoge kwaliteit aan aannemers, betonproducenten, architecten en professionele distributeurs. Dankzij haar innovatieve drive en technische kennis is Sika een betrouwbare partner in elk stadium van het bouwproces.

Creatievelingen die meedenken

Mijn ervaring met Zoomworks is er één van samenwerken met een team creatievelingen die ook verstand van de materie hebben, durven in te gaan tegen de opdrachtgever in belang van de boodschap en op tijd en binnen budget een top resultaat kunnen leveren !

Bekijk ook...

6:04

Jansen Recycling // ZoomWorks

Wijs jouw medewerkers en bezoekers op de veiligheidsregels met een heldere veiligheidsvideo.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...