x
Thumbnail - Easy Systems Spits - ZoomWorks - JPG

SPITS // ZoomWorks

Geleverde dienst: Testimonial

In opdracht van Easy Systems heeft ZoomWorks een referentievideo gemaakt bij SPITS Oosterwolde, een bedrijf dat medirollen maakt. SPITS gebruikt Easy Invoice van Easy Systems voor het verwerken van facturen en het inrichten van hun workflow op een manier die bij hen past. Dit verhaal hebben wij verpakt in een referentievideo, ook wel testimonial genoemd.
Tessa Mekers
Tekstschrijfster, Regisseur, Projectmanager. Ze is een heuse communicatiekoningin!

Easy Systems ontwikkelt ERP-onafhankelijke software voor het optimaliseren van het purchase to pay proces. Deze software helpt organisaties om hun processen efficiënter, inzichtelijker en overzichtelijker te maken. Zodat niet alleen hun medewerkers, maar ook de gehele organisatie kan excelleren.

SPITS Oosterwolde is een bedrijf dat medirollen maakt. Dit zijn medicijnrollen waarin medicijnen worden verpakt voor ieder slikmoment van een patiënt. Alles staat in het teken van de patiënten, medicatieveiligheid en kwaliteit.

Fijne samenwerking, goed product!

Zowel de aanloop naar het project als het project zelf verloopt erg prettig. Goede communicatie en duidelijke afspraken. Het opgeleverde product is van goede kwaliteit en, niet onbelangrijk, het zijn ook nog eens aardige mensen! 🙂

Bekijk ook...

0:38

ITBB // ZoomWorks

Zet een wervingsvideo in om nieuw, jong talent aan te trekken op een laagdrempelige manier.

1:03

Marel // ZoomWorks

Een kijkje in het leven van een field service engineer.

1:32

Vecos // ZoomWorks

Overtuigen door jouw klanten aan het woord te laten met een testimonial video.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...