x
Thumbnail - Smart Packaging Solutions BE - ZoomWorks - JPG

Smart Packaging // ZoomWorks

Geleverde dienst: Wervingsvideo

Reclamebureau Ongewoon is bezig gegaan met de rebranding van Smart Packaging Solutions. Met als één van de voornaamste doelen: jongere potentiële werknemers aantrekken. En bij zo'n rebranding en campagnes hoort ook een wervingsvideo. In opdracht van Ongewoon heeft ZoomWorks een concept ontwikkeld met een jongere doelgroep voor ogen, waarbij een hippe werknemer de kijker meeneemt door de organisatie, de verschillende functies en de USP's van werken bij Smart Packaging Solutions.
Tessa Mekers
Tekstschrijfster, Regisseur, Projectmanager. Ze is een heuse communicatiekoningin!

Smart Packaging Solutions is onderdeel van de VPK Packaging Group. Sinds 1989 zijn zij dé partij als het gaat om de productie van massief karton. En slimme en betrouwbare verpakkingsoplossingen. Smart Packaging Solutions beschikt over drie volledig geïntegreerde, hoogtechnologische massief kartonfabrieken, samen goed voor een capaciteit van 150.000 ton.

Een prettige samenwerking en een betrouwbare partij.

ZoomWorks heeft met deze productie weer wat moois afgeleverd. Na de Nederlandse versie waren wij zo enthousiast dat wij voor onze vestiging in België ook een Vlaamse variant wilden. Ook deze video kwam mooi uit de verf! Wat wij ook erg prettig vonden was de flexibiliteit van ZoomWorks tijdens de verschillende opnamedagen.

Bekijk ook...

1:55

KWS // ZoomWorks

Met een wervingsvideo jouw personeel een gezicht geven, om zo nieuwe medewerkers aan te trekken.

2:55

Easy systems // ZoomWorks

Videobeeld gecombineerd met animatie om jouw bedrijf te presenteren.

2:05

Traffic Today // ZoomWorks

Een wervingsvideo om nieuwe mensen aan te trekken.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...