x
Thumbnail - SUEZ BE - ZoomWorks - JPG

SUEZ België // ZoomWorks

Geleverde dienst: 2D animatie

SUEZ België had de wens een animatie te laten maken die hun digitale tools promoot. Deze digitale tools stellen de klanten van SUEZ o.a. in staat om meer uit hun afval te halen. In de animatie laten we dan ook de meerwaarde voor de klant naar voren komen. Wat hebben ze eraan? Wat betekent het? Waarom maakt een SUEZ medewerker ineens foto's van hun afval? De verschillende situaties waar de klant digitale tools bij kan gebruiken zijn in deze animatie concreet in beeld gebracht.
Tessa Mekers
Tekstschrijfster, Regisseur, Projectmanager. Ze is een heuse communicatiekoningin!

SUEZ is een internationale organisatie die innovatieve en duurzame oplossingen aanbiedt voor afval en grondstoffen, energie, water en milieu. Elk jaar wordt er in België zo’n 67 miljoen ton afval geproduceerd. En dit afval moet niet alleen optimaal ingezameld en gesorteerd worden, het moet ook op de juiste manier verwerkt worden. SUEZ gaat die uitdaging elke dag opnieuw aan en willen de natuurlijke rijkdommen veiligstellen voor de toekomst.

Een prettige, kundige partij

Ik vond de samenwerking met ZoomWorks echt top! We hebben een mooie animatie waar de gehele organisatie enthousiast over is. Voor het volgende project weet ik wel wie we weer gaan vragen…

Bekijk ook...

1:52

BIJ12 // ZoomWorks

Een 2D animatie is de perfecte manier om complexe materie op een simpele en heldere manier uit te leggen.

01:33

Zuiderzeeland // ZoomWorks

Maak informatie voor iedere toegankelijk en begrijpbaar met een korte, krachtige 2D animatie.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...