x
Thumbnail Suez - ZoomWorks - JPG

SUEZ // ZoomWorks

Geleverde dienst: 2D animatie

SUEZ kwam bij ons met de wens een 2D animatie te laten maken. Het onderwerp? De grondstoffenrevolutie. Misschien zegt het je (nog) niks, maar dat is nou juist de reden waarom SUEZ hier een animatie over wilde maken. Niet alleen voor hun klanten, maar ook voor hun medewerkers. Zodat iedereen die de animatie ziet weet hoe SUEZ zich inzet voor het milieu, maar vooral zodat ze zichzelf gaan afvragen: wat kan IK doen om bij te dragen aan de grondstoffenrevolutie?
Rick Krooshoop
2D animator & Motion designer. Voor een gave animatie of video kun je hem 's nachts altijd wakker maken.

SUEZ is een internationale organisatie die innovatieve en duurzame oplossingen aanbiedt voor afval en grondstoffen, energie, water en milieu. In Nederland zamelt SUEZ het afval in van huishoudens, bedrijven en instellingen. Samen met klanten en partners recyclen ze zoveel mogelijk afval en gebruiken ze grondstoffen steeds opnieuw in nieuwe producten en materialen.

Heel tevreden over de samenwerking!

Aantal animaties met Zoomworks gerealiseerd, altijd op één lijn & snel en behulpzaam!

Bekijk ook...

1:52

SHPV // ZoomWorks

Laat potentiële partners en klanten kennis met je maken en leg uit wat je doet met een 2D animatie.

2:22

Stromenland // ZoomWorks

Laat zien wie je bent, wat je doet en hoe je het doet met een 2D animatie.

2:16

BIJ12 // ZoomWorks

Leg processen, werkwijzen of complexe onderwerpen op een heldere en begrijpbare manier uit met behulp van een 2D animatie.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...