x
Thumbnail Testa - ZoomWorks - JPG

Testa // ZoomWorks

Geleverde dienst: Shoppable animatie

Testa had de wens om hun plantaardige Omega-3 product op de kaart te zetten met behulp van animatie. Slim! Maar wij zouden ZoomWorks niet zijn als we niet nog een stapje verder wilden gaan. We zijn niet voor niets een videomarketing bureau! We besloten de animatie interactief te maken, zodat de kijker het product vanuit de animatie kan bestellen. Oftewel: shoppable video. Wij vonden een knipselanimatie stijl daarnaast erg goed aansluiten bij het product.
Niek Kuipers
Mede-eigenaar & online videomarketeer. Gek op verhalen, conversie en klanttevredenheid.

Bij Testa draait het om zuinig zijn op de oceanen. Testa is dan ook hét plantaardige alternatief voor traditionele Omega-3 supplementen uit visolie. Net als vissen haalt Testa Omega-3 uit algen. Dit doen ze op land in grote bassins, waardoor ze altijd beschikking hebben over schoon water en alle onderdelen van het proces optimaal kunnen controleren. Het resultaat? Een 100% plantaardig en loepzuiver Omega-3 supplement. En dat is niet alleen beter voor de oceanen, maar ook beter voor jou.

Een partij die dicht bij de identiteit van jouw bedrijf blijft

We zochten naar een partij waarvan wij een goed gevoel kregen en dachten dat deze partij ons product op de juiste manier zou kunnen presenteren. Uiteindelijk kwamen we bij ZoomWorks terecht en dat was een goede keuze! De uitstraling van de animatie is top en de optie om vanuit de animatie meteen het product te kunnen bestellen is super!

Bekijk ook...

1:10

Voorbeeld // Shoppable video

Shoppable video, een laagdrempelige manier voor productverkoop. Rechtstreeks vanuit jouw video!

1:15

Voorbeeld kleding // Shoppable video

Geef jouw sales een flinke boost door producten rechtstreeks vanuit jouw video te verkopen

1:16

Voorbeeld product // Shoppable video

Haal jouw klanten over tot aankoop door de drempel zo laag mogelijk te houden. Met shoppable video.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...