x
Thumbnail Traffic Today - ZoomWorks - JPG

Traffic Today // ZoomWorks

Geleverde dienst: Wervingsvideo

Traffic Today had als wens om meer videomarketing in te zetten. Zowel intern voor trainingsvideo's, uitlegvideo's en mededelingen, als extern om nieuwe medewerkers te trekken. En voor die laatste, daar hebben wij een HR wervingsvideo voor gemaakt. Een dynamische video waarbij de kijker op een speelse manier kennis maakt met de organisatie, de verschillende functies en het team.
Niek Kuipers
Mede-eigenaar & online videomarketeer. Gek op verhalen, conversie en klanttevredenheid.

Traffic Today is hét online marketingbureau dat altijd naar maximaal online rendement streeft. En dé partner op het gebied van online marketing. Ze werken op een creatieve en out-of-the-box manier, want geen één online vraagstuk hetzelfde is.

Een partij die aansluit bij ons DNA

De persoonlijke aanpak, manier van communiceren en werkwijze van ZoomWorks zijn een goede match met onze eigen bedrijfscultuur. Hierdoor verliep de samenwerking met ZoomWorks erg fijn en we zijn daarnaast erg blij met het eindproduct en de teaser van de video!

Bekijk ook...

1:55

KWS // ZoomWorks

Met een wervingsvideo jouw personeel een gezicht geven, om zo nieuwe medewerkers aan te trekken.

0:38

ITBB // ZoomWorks

Zet een wervingsvideo in om nieuw, jong talent aan te trekken op een laagdrempelige manier.

3:49

Smart Packaging // ZoomWorks

Een dynamische wervingsvideo inzetten om een jongere doelgroep aan te spreken.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...