x
x

Stuur mij een demo en meer info

Thumbnail UTC - ZoomWorks - PNG

UTC // ZoomWorks

Geleverde dienst: 3D animatie

De Utrechtse Taxi Centrale kwam naar ons toe met de wens twee animaties te laten maken: een 2D animatie en een 3D animatie. Om hiermee de veiligheidsmaatregelen tijdens hun taxiritten te communiceren en deze te waarborgen. Én UTC stiekem ook meer onder de aandacht te brengen. Het resulteerde in een fijne samenwerking met een mooi eindresultaat.
Tessa Mekers
Tekstschrijfster, Regisseur, Projectmanager. Ze is een heuse communicatiekoningin!

UTC staat voor Utrechtse Taxi Centrale en is al meer dan 100 jaar een begrip voor veelzijdig personenvervoer in de regio Utrecht. Wij rijden in en vanuit de stad en regio Utrecht, maar vervoeren u ook van en naar luchthaven Schiphol. We rijden u comfortabel en naar elke bestemming. UTC biedt hoogwaardige service en kwaliteit voor al haar klanten.

Wij zijn in zee gegaan met Zoomworks met een plan en visie op een promotiefilmpje. Het traject is begonnen met een kennismaking, wat al snel duidelijk was dat we te maken hadden met een team dat met veel liefde het vak beheerste. Hierin zijn ze dan ook zeer geïnteresseerd in wat de klant wil. Op deze manier verzorgen ze dan ook een eindproduct dat boven verwachting geleverd word. Ook het contact tijdens het proces is heel nauw te noemen. Wij hopen dan ook dat velen anderen bedrijven deze ervaringen zullen beleven. Top prestatie en dit smaakt naar meer in de nabije toekomst.

Bekijk ook...

1:47

BMN // ZoomWorks

Jouw werkwijze en ideeën op een unieke manier weergeven met behulp van 3D animatie.

1:29

Inuteq // ZoomWorks

Live beelden en 3D animatie combineren om de werking van jouw product uit te leggen.

1:29

CircularOffice // ZoomWorks

De kijker inspireren door het visualiseren van de transitie.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...