x
Thumbnail - Vecos - ZoomWorks - JPG

Vecos // ZoomWorks

Geleverde dienst: Bedrijfsfilm

Vecos had de wens om een video te laten maken over hun elektronische lockersysteem. Dit systeem wordt in verschillende branches gebruikt, waardoor wij ook verschillende video's hebben gemaakt. Ieder gericht op een specifieke branche. Deze video is gericht op ziekenhuizen.
Niek Kuipers
Mede-eigenaar & online videomarketeer. Gek op verhalen, conversie en klanttevredenheid.

Vecos is marktleider in het leveren en implementeren van slimme opbergruimte. Hun hoogwaardig ontworpen elektronische lockersloten kunnen inspelen op elke behoefte en op elk niveau.

We zijn erg tevreden met het eindresultaat. Doordat de video’s afgestemd zijn op de verschillende omgevingen waarin onze systemen worden gebruikt, laten ze precies de juiste dingen zien aan onze doelgroep!

Bekijk ook...

2:55

Easy systems // ZoomWorks

Videobeeld gecombineerd met animatie om jouw bedrijf te presenteren.

1:29

Inuteq // ZoomWorks

Live beelden en 3D animatie combineren om de werking van jouw product uit te leggen.

2:45

Pento // ZoomWorks

Noortje laat jou op interactieve wijze kennis maken met audiologisch centrum Pento.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...