x
Thumbnail - Vecos - Portfolio - ZoomWorks - JPG

Vecos // ZoomWorks

Geleverde dienst: Testimonial

Vecos wilde met behulp van video de meerwaarde en toepassing van hun dienst en product aan hun doelgroep laten zien. En ze overtuigen van de kracht van Vecos. ZoomWorks dacht al snel aan een testimonial video laten maken, want wat werkt er nou beter dan horen van andere klanten hoe zij het hebben ervaren en waarom zij werken met Vecos?
Niek Kuipers
Mede-eigenaar & online videomarketeer. Gek op verhalen, conversie en klanttevredenheid.

Vecos is marktleider in het leveren en implementeren van slimme opbergruimte. Hun hoogwaardig ontworpen elektronische lockersloten kunnen inspelen op elke behoefte en op elk niveau.

We zijn erg tevreden met het eindresultaat. ZoomWorks weet de klantervaring op mooie, natuurlijke en oprechte wijze vast te leggen en dat zie je terug in de video. Top!

Bekijk ook...

1:55

KWS // ZoomWorks

Met een wervingsvideo jouw personeel een gezicht geven, om zo nieuwe medewerkers aan te trekken.

1:03

Marel // ZoomWorks

Een kijkje in het leven van een field service engineer.

2:36

AB Mauri // ZoomWorks

Video inzetten als krachtige tool om jouw bedrijf te presenteren.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...