x
Thumbnail - Ivory Studios - Mode - ZoomWorks - PNG

Voorbeeld kleding // Shoppable video

Een boost voor de sales

Onze samenwerkingspartner voor interactiviteit heeft een mooi voorbeeld van shoppable video. Sinds de 1,5 meter samenleving staan ondernemers voor flink wat uitdagingen nu je niet samen mag komen. Een nieuwe kledingcollectie presenteren? Zet het om in een interactieve en dynamische productcatalogus. Klik op het kledingstuk en je wordt meteen doorgestuurd naar de webshop waar je dit product meteen kunt bestellen.
Niek Kuipers
Mede-eigenaar & online videomarketeer. Gek op verhalen, conversie en klanttevredenheid.

Shoppable video maakt aankopen een stuk laagdrempeliger. Maar let op: in iedere fase heeft de potentiële klant een andere behoefte aan kennis. Zorg dat jouw video en de call to action van de video aansluiten op de verschillende behoeftes binnen de buyer journey.

Wil je weten in welke fase, wat voor soort video met welke interactiviteit het beste is voor jouw doelgroep? We helpen je er graag bij.

Bekijk ook...

1:10

Voorbeeld // Shoppable video

Shoppable video, een laagdrempelige manier voor productverkoop. Rechtstreeks vanuit jouw video!

1:16

Voorbeeld product // Shoppable video

Haal jouw klanten over tot aankoop door de drempel zo laag mogelijk te houden. Met shoppable video.

1:16

Testa // ZoomWorks

Via shoppable video rechtstreeks jouw product aan de kijker verkopen.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...