x
Thumbnail - Ivory Studios - Custom - ZoomWorks - PNG

Voorbeeld product // Shoppable video

Producten bestellen was nog nooit zo makkelijk

Onze samenwerkingspartner voor interactiviteit heeft een mooi voorbeeld van shoppable video, een krachtige videomarketingtool, ideaal voor o.a. webshops. In dit voorbeeld ziet de kijker aan de hand van keuzes die hij maakt hoe zijn eigen customized horloge eruit komt te zien. Niks meer gokken, je weet precies hoe het eruit komt te zien. Enthousiast? Met slechts één druk op de knop ga je over tot bestellen.
Daniëlle Dekker
Designer interactieve, gepersonaliseerde animatie of video. Ze weet alles van flowcharts, keuzes, formulieren, data, analyses etc.

Een krachtige shoppable video speelt slim in op de behoeftes van de potentiële klant. In iedere fase heeft de potentiële klant namelijk een andere behoefte aan kennis. Zorg dat jouw video en de call to action van de video aansluiten op de verschillende behoeftes binnen de buyer journey.

Wil je weten in welke fase, wat voor soort video met welke interactiviteit het beste is voor jouw doelgroep? We helpen je er graag bij.

Bekijk ook...

1:10

Voorbeeld // Shoppable video

Shoppable video, een laagdrempelige manier voor productverkoop. Rechtstreeks vanuit jouw video!

1:15

Voorbeeld kleding // Shoppable video

Geef jouw sales een flinke boost door producten rechtstreeks vanuit jouw video te verkopen

1:16

Testa // ZoomWorks

Via shoppable video rechtstreeks jouw product aan de kijker verkopen.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...