x
Thumbnail - Shoppable Video - Portfolio - ZoomWorks - JPG

Voorbeeld // Shoppable video

Maak de aankoop zo laagdrempelig mogelijk met shoppable video

Shoppable video wordt vaak verward met een interactieve video. Ja, je kunt op producten en andere elementen klikken, waardoor je het product kunt aankopen. Maar het productieproces zit heel anders in elkaar. Bij shoppable video is de buyers journey, ook wel customer journey genoemd, namelijk erg belangrijk. Hoe beter jij hier op inspeelt, hoe groter de kans op daverend succes. Om het concept van shoppable video te verduidelijken hebben we een simpel voorbeeld voor je gemaakt.
Stef Haarman
Interactieve, gepersonaliseerde animatie of video. Daar weet Stef alles van en hier helpt hij je graag bij!

Shoppable video werkt. Maar… in iedere fase heeft de potentiële klant een andere behoefte aan kennis. Zorg dat jouw video en de call to action van de video aansluiten op de verschillende behoeftes binnen de buyer journey, en laat je overtuigen van de kracht van shoppable video.

Wil jij weten in welke fase, wat voor soort video met welke interactiviteit het beste is voor jouw doelgroep? We helpen je er graag bij.

Bekijk ook...

1:16

Voorbeeld product // Shoppable video

Haal jouw klanten over tot aankoop door de drempel zo laag mogelijk te houden. Met shoppable video.

1:15

Voorbeeld kleding // Shoppable video

Geef jouw sales een flinke boost door producten rechtstreeks vanuit jouw video te verkopen

1:16

Testa // ZoomWorks

Via shoppable video rechtstreeks jouw product aan de kijker verkopen.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...