Thumbnail - Vos Logistics - ZoomWorks - JPG

Vos Logistics // ZoomWorks

Geleverde dienst: Veiligheidsvideo

Vos Logistics kwam bij ZoomWorks met de wens om veiligheidsvideo's te laten maken. De doelgroep? Nieuwe medewerkers, huidige medewerkers en bezoekers. Zo willen ze meer bewustwording creëren van het belang van veiligheid binnen Vos Logistics. Vanwege de hoeveelheid content zijn de video's opgedeeld in verschillende hoofdstukken. Dankzij het toevoegen van interactiviteit is Vos Logistics in staat de kijker te toetsen op de inhoud door het stellen van controlevragen aan het eind van de video.
Thomas Tank
Mede-eigenaar en o.a. verantwoordelijk voor new business.

Vos Logistics is een specialist op het gebied van transport en klantspecifieke logistieke diensten. Met een netwerk van 30 eigen vestigingen is Vos Logistics actief in heel Europa. Het bedrijf heeft vier kernactiviteiten: Cargo, Bulk, Logisitieke Service en Fleet Services.

Denken met je mee hoe je de film het beste kunt opzetten. Top!

Goede ervaring. ZoomWorks denkt echt mee met wat je wilt en hoe dit het beste te filmen. Het resultaat gaat bijna live, dus benieuwd wat iedereen er van vindt. Iedereen is er tot nu toe in ieder geval erg enthousiast over.

Bekijk ook...

2:14

BMN Bouwmaterialen // ZoomWorks

Via animatie een tool en de voordelen hiervan uitleggen.

1:49

Amcor // ZoomWorks

Puur met beeld communiceren... het werkt echt!

1:29

CircularOffice // ZoomWorks

De kijker inspireren door het visualiseren van de transitie.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...