x
Thumbnail - Portfolio - Vox Verkiezingen - JPG

Vox Verkiezingen // ZoomWorks

Geleverde dienst: 3D animatie laten maken

Vox Verkiezingen ondersteunt gemeenten bij de organisatie van verkiezingen en bij het foutloos, transparant en efficiënt tellen van de stemmen. Een complex en uitgebreid proces. Ze zochten naar een manier om dit proces op laagdrempelige, heldere wijze uit te leggen. Om zo eventuele fouten in het telproces te verminderen bij de stemmentellers.
Tessa Mekers
Tekstschrijfster, Regisseur, Projectmanager. Ze is een heuse communicatiekoningin!

VOX Verkiezingen ondersteunt gemeenten bij de organisatie van verkiezingen en bij het foutloos, transparant en efficiënt tellen van de stemmen. Dit doen wij vanuit de Lean-principes. Sinds 2017 zijn wij actief betrokken bij het verkiezingsproces en inmiddels werken al bijna 200 gemeenten in heel Nederland met onze telmethode en onze projectmanagementtechnieken.

De afgelopen maanden heeft Zoomworks voor ons gewerkt aan een aantal 3D instructievideo’s voor de Vox Verkiezingen Telmethode. We zijn zeer tevreden met hun inlevingsvermogen, inzet, snelheid, flexibiliteit en creativiteit!

Bekijk ook...

00:30

CBR // ZoomWorks

Breng theorie en praktijk dichter bij elkaar door middel van 3D animaties die dicht bij de werkelijkheid liggen.

2:39

Quooker // ZoomWorks

Wie kan de samenwerking beter vertellen dan een klant… ?

1:32

Whiffle // Zoomworks

Presenteer jouw product of dienst op unieke en onderscheidende wijze door middel van een 3D animatie.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...