x
Thumbnail - Waterschap AA en Maas - ZoomWorks - JPG

Waterschap Aa & Maas // ZoomWorks

Geleverde dienst: 2D animatie

Waterschap Aa en Maas kwam via communicatiebureau Zuiver C bij ons binnen met de wens een animatie te laten maken. Hierin wilden ze de doelgroep graag uitleggen over hoe de watergangen worden onderhouden, wat de doelgroep zelf moet doen qua onderhoud, waar ze op moeten letten én de doelgroep informeren over controles en consequenties.
Rick Krooshoop
2D animator & Motion designer. Voor een gave animatie of video kun je hem 's nachts altijd wakker maken.

Waterschap Aa en Maas levert iedere dag maatschappelijke waarde door te zorgen voor schoon, veilig en voldoende water. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zitten in het hart van de organisatie. Samen met belanghebbenden en partners kijkt waterschap Aa en Maas continu naar verbeteringen voor milieu, klimaat en kwaliteit.

Hardwerkend en betrouwbaar.

Het bleek nog best een uitdaging om de verschillende watergangen op de juiste manier te vangen in een 2D ontwerp, maar uiteindelijk heeft ZoomWorks dit voor elkaar gekregen en een mooie animatie afgeleverd waar we erg blij mee zijn! Jouw verhaal is in goede handen bij dit hardwerkende team.

Bekijk ook...

01:33

Zuiderzeeland // ZoomWorks

Maak informatie voor iedere toegankelijk en begrijpbaar met een korte, krachtige 2D animatie.

1:57

Gemeente Arnhem // ZoomWorks

Slimmer animeren door te bouwen op het succes van een bestaande animatie.

1:44

SHPV // ZoomWorks

Jouw systeem helder uitleggen in een 2D animatie.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...