x
Thumbnail - Whiffle - ZoomWorks - PNG

Whiffle // Zoomworks

Geleverde dienst: 3D animatie

Whiffle merkte dat hun verhaal vaak als behoorlijk complex werd beschouwd, waardoor het lastig was om de meerwaarde van hun diensten duidelijk te maken. Video is bij uitstek een techniek waarin ingewikkelde verhalen makkelijk inzichtelijk gemaakt kunnen worden. Daarom maakte ZoomWorks een 3D animatie voor Whiffle, waarin het verhaal van Whiffle helder en overtuigend verteld werd. De 3D animatie maakt de video visueel zeer aantrekkelijk, waardoor ook het verhaal ook aantrekkelijker wordt.
Stef Haarman
Interactieve, gepersonaliseerde animatie of video. Daar weet Stef alles van en hier helpt hij je graag bij!

Whiffle biedt nauwkeurige weersvoorspellingen op hyperlokale schaal, door wetenschappelijke bekwaamheid en superieure computerrekenkracht. De nauwkeurigheid van hun voorspellingen biedt waardevolle informatie en vermindert risico’s voor sectoren die door het weer worden beïnvloed.

Zoomworks weet een ingewikkeld onderwerp te vertalen naar eenvoudige beelden. Samenwerking was erg prettig en flexibel. Enorm blij met het resultaat.

Bekijk ook...

1:23

M&G Group // ZoomWorks

De M&G Group heeft een nieuwe missie en visie. Aan ons was de opdracht deze te vertalen naar video.

2:51

HEEL // ZoomWorks

Laat op creatieve en aantrekkelijke wijze zien wat je doet en wat voor meerwaarde je biedt voor jouw doelgroep met een 3D animatie.

1:54

Mastocytose // ZoomWorks

Leg complexe zaken op simpele en heldere wijze uit met behulp van een speelse 3D animatie.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...