x
Thumbnail - Portfolio - Veiligheidsvideo laten maken - ZoomWorks

ZW // Interactieve veiligheidsvideo

Til jouw veiligheid naar een hoger niveau.

Een veiligheidsvideo laten maken is een effectieve manier om jouw veiligheid naar een hoger niveau te tillen en de kans op incidenten aanzienlijk te verminderen. En het is ook een manier om (trainings)kosten mee te besparen of om in te zetten als generieke poortinstructie (GPI). Genoeg redenen om er meer aandacht aan te besteden in een video!
Thomas Tank
Mede-eigenaar en o.a. verantwoordelijk voor new business.

ZoomWorks bestaat uit een enthousiast team van digitale marketeers en audiovisuele specialisten. Kritische vragenstellers die álles van je willen weten. Verhalenvertellers die jouw boodschap omtoveren tot een pakkend verhaal. Creatieve geesten die je verrassen. Die, wanneer jouw veiligheidsvideo klaar is, nóg een stapje verder gaan. En zo jouw veiligheid écht naar een hoger niveau tillen.

We kunnen van alles over schrijven over de kracht van een veiligheidsvideo laten maken, maar niets werkt zo goed als het laten zien… met video!

Bekijk ook...

4:21

OI // ZoomWorks

Maak jouw veiligheidsinstructies glashelder met een veiligheidsvideo.

8:45

DH // ZoomWorks

Met een interactieve veiligheidsvideo maak je jouw veiligheidsinstructies laagdrempelig, helder en aantoonbaar.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...