x
Thumbnail ZoomWorks - ZoomWorks - JPG

ZW // Virtual reality video

De huisstijl in een 360 graden video jasje

Binnen ZoomWorks waren we al een tijdje bezig met het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl. Toen deze af was zaten we met de volgende vraag: Wat is een gave manier om onze nieuwe huisstijl te presenteren? Ons team kwam met het idee om een 360 VR-ervaring te maken, waarbij de kijker middenin onze transformatie zit. Zo gezegd zo gedaan. Ga er maar eens goed voor zitten!
Niek Kuipers
Mede-eigenaar & online videomarketeer. Gek op verhalen, conversie en klanttevredenheid.

Wij van ZoomWorks hebben alle disciplines zelf in huis en kunnen daardoor snel schakelen. Van cameramannen tot tekstschrijvers en van 3D specialisten tot digitale marketeers. Die laatste ontleden jouw verhaal tot de kern en bepalen de strategie. Waarna de audiovisuele specialisten de beste videomarketingtool bouwen.

Hoe presenteren wij onze nieuwe huisstijl op een leuke manier?

Bekijk ook...

2:04

ZW // Interactieve veiligheidsvideo

Til jouw veiligheid naar een hoger niveau met een interactieve veiligheidsvideo.

1:01

ZW // Prijscalculator 2D animatie

Benieuwd naar een eerste prijsindicatie van jouw animatie? Onze interactieve prijscalculator staat voor je klaar.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...