Scherm sluiten

ZoomWorks
Garderegimentsweg 1
7433 MA Schalkhaar (Deventer)
T: 0570-606686
E: info@zoomworks.nl

Stel je vraag aan ons

BTW: NL819233778B01
IBAN: NL70RABO0322863295
KVK: 09144639

Over ons

Hallo! Wij zijn ZoomWorks. Een team van digitale marketeers en audiovisuele specialisten. 

En we leveren videomarketing dat er toe doet, voor jou.

Al tien jaar krijgen wij energie van het maken van vette video’s en te gekke animaties. Dat is en blijft onze basis. Ooit zijn we begonnen als videoproductiebedrijf omdat we zagen dat online video een enorme toevlucht zou nemen. Maar tja, dat was toen. Terug naar nu.

Vragen die we ons altijd stellen zijn: Hoe kunnen we jouw doelgroep bereiken? Waar is de kijker naar op zoek? Hoe kunnen we jouw idee of verhaal zo goed mogelijk presenteren? En, tot slot: Hoe bereiken we het doel?

Juist die vragen hebben er toe geleid dat we ons een videomarketingbureau zijn gaan noemen. Het samen omzetten van ideeën en verhalen naar video en animatie. Daar krijgen we een kick van. Maar het liefst gaan we nog een stapje verder met de juiste combinatie van digitale marketing en animatie of video producties. Dat is wat wij noemen videomarketing.

Ons verhaal. Maar dan in video en animatie. Veel kijkplezier.

Ervoor zorgen dat jouw video of animatie door video SEO goed gevonden wordt. Met interactieve video de kijker controle geven in wat hij ziet en direct actie kan ondernemen. Jouw kijker persoonlijk aanspreken met gepersonaliseerde video of animatie. De kijker een belevenis geven door VR 360 graden video of animatie. En zorgen dat de resultaten meetbaar zijn. Dat doen we.

We? Jep. ZoomWorks heeft alle disciplines zelf in huis en kan daardoor snel schakelen. Van cameramannen tot tekstschrijvers en van 3D specialisten tot digitale marketeers. Die laatste ontleden jouw verhaal tot de kern en bepalen de strategie. Waarna de audiovisuele specialisten de beste videomarketingtool bouwen.

Een prettige persoonlijke samenwerking. Wij houden er van. Sterker nog. We zijn verslaafd aan klanttevredenheid. Daarom zijn onze beloftes aan jou. We zorgen dat je tevreden bent. We bieden competitieve prijzen. En we geven  jouw marketing een stevige boost.

ZoomWorks | Videomarketing that matters


Het team

Rick van Dorp

Cameraman & Motion designer

Rick is cameraman, motion designer en onze After Effects goeroe. Zijn algemene kennis zorgt dat hij nooit tekort heeft aan ideeën. Vanwege zijn ervaring met camerawerk, motion graphics design en regie is hij zeer breed inzetbaar.

Niek Kuipers

Bedrijfskundige & Online Marketeer

Niek is mede-eigenaar en online marketeer B2B pur sang! Hij beschikt over een gedegen kennis van videomarketing als het gaat om de online positionering van elke bedrijfsvideo. Is verantwoordelijk voor new business, projectmanagement en productieplanning.

Thomas Tank

Bedrijfskundige & Creative Marketeer

Thomas is mede-eigenaar en o.a. verantwoordelijk voor new business. Werkt graag aan het creëren van nieuwe en verdiepen van bestaande klantenrelaties. Studeerde Bedrijfskunde in Enschede, is beelddenker en heeft een passie voor ondernemen.

Yoni Wentzel

3D animator & Motion designer

Yoni is onze held als het aankomt op 3D of 2D animatiewerk. Hij is creatief en veelzijdig in het uitzetten van geanimeerde verhaallijnen. Mede door zijn creatieve geest en zijn humor maakt dit hem tot een ware vakspecialist.

Arne Noot

Cameraman & Video editor

Arne is cameraman en video editor. Hij is breed opgeleid waardoor hij overal inzetbaar is. Door zijn passie voor film is hij enthousiast en klaar voor om van elke opname een goed lopend verhaal te monteren.

Tessa Mekers

Tekstschrijfster & Blogger

Tessa is een heuse taalkoningin. Door haar communicatie achtergrond en liefde voor tekst is Tessa in staat om elke materie kort, beknopt en helder op papier te krijgen. Met altijd weer een verrassende nieuwe stijl, weet ze de doelgroep te raken.

Daniëlle Dekker

Talent onderzoekster

Daniëlle volgt de opleiding Kunst & Techniek in Enschede. Ze is zowel grafisch als creatief breed inzetbaar. Haar passie ligt in de wereld van de animaties, video-editing en fotografie. Ze is erg leergierig en enthousiast waardoor ze op alle vlakken inzetbaar is.

Evelien Scholten

Hoofd facilitaire zaken

Evelien is de grote kracht achter de schermen. Elke week zorgt ze er weer voor dat alle faciliteiten in optimale condities zijn. Het hele team leunt dagelijks op haar toegevoegde waarde.

Klanten waar wij o.a. voor werken

Kennis maken?

Wij delen graag onze kennis.

Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Send this to a friend