Partnerovereenkomst ZoomWorks en Blue Billywig

Blue Billywig online video platform

Als u besluit om online video in te zetten als strategisch hulpmiddel om uw communicatiedoelstellingen te bereiken, helpt ZoomWorks naast het creëren van content, door het inzetten van het Blue Billywig videoplatform.

Door deze partnerovereenkomst biedt ZoomWorks een complete oplossing om het maximale uit uw videocontent te halen.

Interactieve video (timeline management)

Online video heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorstaan en heeft zich bewezen als effectief marketingmiddel. Om nog meer uit uw online video te halen, beschikt het videoplatform over een zogenaamde `Timeline Management’ waarmee het mogelijk is om interactieve elementen aan uw video’s toe te voegen.

Het is een timeline binnen de online video waar events aan kunnen worden gekoppeld om uw video interactief te maken. Simpel gezegd is een interactieve video een video met daarin klikbare buttons en of gebieden voor meer informatie, hoofdstukken, player-acties, video-in-video, formulieren en navigatie.

Bijvoorbeeld in een productvideo is het mogelijk een “bestel nu” knop toe te voegen welke direct linkt naar een webshop. Zo kan de kijker vanuit de video, met één klik, het product bestellen. Wat denkt u dat dit doet met uw conversie?  Een ander voorbeeld van interactieve video is het combineren van meerdere hoofdstukken/video’s. Door te selecteren op onderwerpen krijgt de kijker zelf de mogelijkheid om te kiezen welke informatie relevant. Zo bent u er van verzekerd dat de kijker hetgeen te zien krijgt waar die naar op zoek is.

ZoomWorks en Blue Billywig delen dezelfde visie als het gaat om online video. “Video wordt de belangrijkste content in de wereldwijde informatievoorziening”.

Wilt u weten hoe interactieve video meerwaarde voor u kan leveren? Neem contact met ons op!

BMN Bouwmaterialen

Meer klantbinding en een marketingboost door middel van interactieve video.

1:01

Interactieve prijscalculator animatie

Benieuwd naar een eerste prijsindicatie van jouw animatie? Onze interactieve prijscalculator staat voor je klaar.

Pento

Noortje laat jou op interactieve wijze kennis maken met audiologisch centrum Pento.

‘Een animatie zonder views is als een etalage zonder publiek.’
Wil je een hogere conversie? Bel me en ik vertel je de mogelijkheden.
Niek Kuipers
Mede-eigenaar & online videomarketeer. Gek op verhalen, conversie en klanttevredenheid.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.