Scherm sluiten

ZoomWorks
Garderegimentsweg 1
7433 MA Schalkhaar (Deventer)
T: 0570-606686
E: info@zoomworks.nl

Stel je vraag aan ons

BTW: NL819233778B01
IBAN: NL70RABO0322863295
KVK: 09144639

3D animatie // BE-Combi

BE-Combi

Bedrijfsfilm // Reinaerdt // i.o.v. Ongewoon

Reinaerdt in opdracht van Ongewoon

Klant: "Wij willen onze doelgroep graag laten zien wat we allemaal doen en dat we veel meer zijn dan 'alleen' deurenfabrikant."
ZoomWorks: "Dan raden wij een bedrijfsfilm aan waarbij verschillende kenmerken en krachten van jullie worden uitgelicht."

Resultaat: Een bedrijfsfilm die echte beelden combineert met verschillende grafische en tekstuele 3D animaties.

Referentievideo Deloitte Paris // Vecos

Vecos Deloitte France

2D animatie // SUEZ

SUEZ

Klant: "Wij willen veel meer digitaal doen en daar horen ook digitale uitingen bij. We willen onze klanten informeren over de grondstoffenrevolutie waar we met z'n allen mee bezig zijn."
ZoomWorks: "Een mooie verschuiving en een duidelijk doel. We denken dat we hier een leuke en doeltreffende animatie van kunnen maken. "

Resultaat: Een 2D animatie met de grondstoffenrevolutie als onderwerp, die aansluit bij het merkmanifest en de andere uitingen van de klant.

3D animatie // Coulisse

Coulisse

Klant: "Wij willen onze producten goed in de markt blijven zetten via 3D animaties. Eigenlijk willen we vooral duidelijk maken hoe het installeren, programmeren en bedienen gaat."
ZoomWorks: "Een goede keuze! 3D animaties lenen zich uitstekend voor jullie producten, omdat je het installatieproces stap voor stap heel helder kunt laten zien."

Resultaat: Een aantal 3D uitleganimaties waarbij het installeren van het product helder in beeld wordt gebracht.

Tekenanimatie // Isendoorn College // i.o.v. Huis Communicatie

Isendoorn College in opdracht van Huis Communicatie

Klant: "Wij willen graag ons strategisch beleidsplan helder communiceren richting ouders, leerlingen en personeel, zodat de richting die wij als scholengemeenschap opgaan duidelijk is."
ZoomWorks: "Wij kunnen ons voorstellen dat het beleidsplan veel informatie omvat, waardoor het verstandig is meerdere video's te maken. Met een tekenanimatie kun je materie op een simpele en leuke manier uitleggen."

Resultaat: Een reeks tekenanimaties waarbij de verschillende ambities van het Isendoorn College op een speelse manier uitgelicht worden.

Bedrijfsfilm // Hydac

Hydac

Hydac: "Wij willen de meerwaarde en toegevoegde waarde van onze oplossingen duidelijk maken aan onze doelgroep. Om ze te enthousiasmeren en contact op te laten nemen."
ZoomWorks: "Een bedrijfsfilm leent zich hier heel goed voor. Hiermee kun je inspelen op het gevoel van de kijker door de verhaallijn, sfeervolle beelden, muziek en een goede montage"

Het resultaat: Een bedrijfsfilm vol vette en sfeervolle beelden, ondersteund met korte, krachtige teksten en epische muziek.

Onze eigen 360 graden video // ZoomWorks

ZoomWorks

ZoomWorks: "Wat is een gave manier om onze nieuwe huisstijl te presenteren?"
Team: "Laten we een 360 graden VR-ervaring maken waarbij de kijker middenin onze transformatie zit!"

Het resultaat: Een gave 360 graden video die in een virtual reality bril afgespeeld kan worden en zo de kijker onderdompelt in de nieuwe huisstijl.

Knipselanimatie // Testa Omega 3

Testa Omega 3

Klant: "Wij willen ons product op de kaart zetten."
ZoomWorks: "Met een interactieve video kun je er zelfs voor zorgen dat de kijker het product vanuit de video kan bestellen!"

Resultaat: Een interactieve animatie waarbij de klant het product rechtstreeks vanuit de video kan bestellen.

Interactieve uitnodigingsvideo // BMN Bouwmaterialen

BMN Bouwmaterialen

Drone video // Sika Nederland BV

Sika Nederland BV

Promotievideo // Vecos

Vecos

VECOS

3D animatie // M&G Group

M&G Group

Klant: "We hebben al eerder een aantal 3D animaties door jullie laten maken, maar we willen er graag nog een laten produceren voor ons nieuwe product."
ZoomWorks: "Leuk om te horen, wij hebben er weer zin in!"

Resultaat: Een 3D animatie die de belangrijkste functies van het nieuwe product op een heldere manier uitlicht.

Interactieve video // Pulastic

Pulastic

2D animatie // SE Boost

SE Boost

Klant: "Wij willen helder vertellen wat SE-Boost doet en waarom, maar ook duidelijk maken wat de SE methodiek inhoudt en hoe je deze kunt toepassen."
ZoomWorks: "Omdat het om redelijk complexe materie gaat stellen wij een 2D animatie voor. Hierbij kun je snel tot de kern komen, maar het verhaal helder en simplistisch houden."

Resultaat: Een 2D animatie die de SE methodiek op gesimplificeerde wijze uitlegt.

Bedrijfsfilm // Hutten

Hutten

Klant: "We zijn net verhuisd naar een nieuw pand en zijn ons volop aan het ontwikkelen. We willen onze doelgroep graag enthousiasmeren met onze diensten en als organisatie."
ZoomWorks: "Dan is het erg belangrijk om de kijker een gevoel mee te geven, een bepaalde sfeer te creëren. Dit kan erg goed met een bedrijfsfilm."

Resultaat: Een sfeervolle bedrijfsfilm gebaseerd op verschillende waarden en kenmerken van de klant.

2D veiligheidsanimatie // EuroMouldings // i.o.v. Ongewoon

EuroMouldings in opdracht van Ongewoon

Uitleganimatie // Gemeente Utrecht

Gemeente Utrecht

Klant: "We zijn bezig om de parkeervergunningen te digitaliseren met behulp van een nieuw systeem. Hoe kunnen we zakelijke gebruikers duidelijk maken hoe het systeem werkt?"
ZoomWorks: "De werking van systemen kun je erg goed uitleggen in een animatie. Om te zorgen dat de kijker het echt goed begrijpt en aangesproken voelt kun je de animatie zelfs interactief en/of gepersonaliseerd maken."

Resultaat: Een succesvolle interactieve uitleganimatie waarbij de kijker handelingen moet uitvoeren en de zichtbare informatie afgestemd is op hem/haar.

3D animatie // Videoproductie // Amcor

Amcor

Klant: "Wij willen een video waarbij de kijker ziet welke meerwaarde ons product en wij als organisatie hebben."
ZoomWorks: "Een indruk geven van jouw organisatie of product kan erg goed met een bedrijfsfilm. Het is ook leuk om de bedrijfsfilm net iets anders dan anders te maken."

Resultaat: Een bedrijfsfilm waarbij echte beelden gecombineerd worden met 3D karakters, een combinatie die erg leuk is en goed werkt, maar nog weinig mensen doen.

2D animatie // Videocampagne // SUEZ

SUEZ

SUEZ: "We willen met een videocampagne customer portal nieuw leven in blazen."
ZoomWorks: "Wij adviseren een 2D animatie ter promotie en instructievideo's voor uitleg".

Het resultaat: Een succesvolle 2D animatie die ruim binnen het budget is gebleven. SUEZ wil nog een animatie voor een ander product.

Moodfilm

SDU

Klant: "Wij zijn bezig met een rebranding en willen graag een bedrijfsfilm die hierop aansluit en onze identiteit en waarden weerspiegelt."
ZoomWorks: "Dat gaan wij regelen. Als jullie de huisstijlelementen aanleveren zorgen wij dat de bedrijfsfilm hierop aansluit."

Resultaat: Een bedrijfsfilm die het 'SDU-gevoel' overbrengt en in lijn ligt met alle andere uitingen van de klant.

Teaser // AZ Hollink

AZ Hollink

Klant: "Wij willen de marketing van onze productlijn boosten."
ZoomWorks: "Dat kan erg goed met video en videomarketing. Als jullie specifiek de productlijn willen boosten stellen wij een promotiefilm voor."

Resultaat: Een promotievideo voor de industriële productlijn Renk met sfeervolle beelden, ondersteund door trefwoorden en muziek.

2D animatie // BMN Bouwmaterialen

BMN Bouwmaterialen

2D animatie

Veiligheidsvideo // VOS Logistics

VOS Logistics

Klant: "Wij willen onze nieuwe medewerkers kennis laten maken met ons bedrijf en informeren over de veiligheid op de werkvloer."
ZoomWorks: "Om er zeker van te zijn dat de video's worden bekeken en de aandacht vasthouden stellen wij voor om meerdere korte video's te maken m.b.t. de veiligheid."

Resultaat: Een aantal veiligheidsvideo's, waarbij de inhoud kan worden afgestemd op de doelgroep of vestiging. Zo krijgt de kijker uitsluitend relevante informatie te zien.

Videocampagne // Deventer Ondernemers Event

Deventer Ondernemers Event

Mooi verhalen van starters, ondernemers en waaghalzen. Wij houden ervan en leggen dit graag vast.
Daarom is ZoomWorks sponsor en videopartner van de ondernemersbeurs van Deventer.
Al acht jaar verzorgen wij de videomarketing voor dit event in de vorm van negen nominatievideo's.

3D uitleganimatie // Meuwissen

Meuwissen

How to // 3D animatie // Meuwissen - How to animatie

Adviesvideo // BMN Bouwmaterialen

BMN Bouwmaterialen

BMN - Bouwmaterialen // Adviesvideo // Isover

3D animatie // Videoproductie // AZ Hollink

AZ Hollink

Klant: "Wij willen een video van ons product maken om meer leads te genereren."
ZoomWorks: "Dat kan. Maar als jullie het product écht gaaf willen aanprijzen kunnen we bijvoorbeeld echte beelden met 3D beelden combineren."

Resultaat: Een video die een krachtige sfeer neerzet door het combineren van echte beelden met gave 3D modellen van het product.

Knipselanimatie // JP van den Bent

JP van den Bent

Klant: "Wij bieden ons cliënten dossier nu digitaal aan en willen onze doelgroep graag hierover informeren en enthousiasmeren, zodat er draagvlak voor de implementatie ontstaat."
ZoomWorks: "Gezien het doel en de doelgroep raden wij aan om het simpel te houden en voor een animatievorm te kiezen. Het is misschien ook leuk om de animatie 'buiten het computerscherm' te trekken."

Resultaat: Een knipselanimatie waarbij beweging aangebracht wordt door de handen op de video, in combinatie met nabewerking van de video.

2D animatie // Active Ants

Active Ants

Klant: "Wij willen meer leads generen door onze USP's te communiceren naar onze doelgroep: eigenaren en beheerders van webwinkels."
ZoomWorks: "Een animatie kan een boodschap heel helder en krachtig overbrengen, waarbij USP's beeldend gemaakt kunnen worden."

Resultaat: Een 2D animatie waarin de kracht van de klant naar voren komt op een speelse, visuele wijze.

Moodfilm // AZ Hollink

AZ Hollink

Promotiefilm // Stewardess College

Stewardess College

Klant: "Wij willen potentiële kandidaten voor onze opleiding triggeren door een korte, krachtige teaser. Kunnen jullie dat?"
ZoomWorks: "Dat kunnen we zeker! Voor een teaser raden wij een lengte van maximaal 30 seconden aan, om de aandacht van de kijker echt vast te houden."

Resultaat: Een krachtige promotiefilm die potentiële kandidaten heeft aangesproken.

Tekenanimatie // Smartdox

Smartdox

3D animatie // Videoproductie // ZoomWorks

ZoomWorks

ZoomWorks: "We willen onze klanten duidelijk maken wie we zijn en wat we doen. En met welke media kan dit beter dan met een vette video?"

Instructievideo // Hendrik Jan de Tuinman

Hendrik Jan de Tuinman

Klant: "Ik wil graag meer bezoekers en potentiële klanten naar mijn website trekken. Hoe kan ik dit het beste doen?"
ZoomWorks: "Gezien het doel, de doelgroep en het marktgebied raden wij een YouTube campagne aan bestaande uit een aantal video's."

Resultaat: Een YouTube campagne bestaande uit vier video's en videomarketing die echt voor veel meer bezoekers heeft gezorgd.

Video Testimonial // Nationaal Opera & Ballet

Nationaal Opera & Ballet

Teaser // Sika ISpace

Sika ISpace

Klant: "Wij hebben een nieuw concept, iSpace, en willen onze doelgroep (Gemeenten) triggeren en enthousiasmeren voor dit concept."
ZoomWorks: "Bij enthousiasmeren is het erg belangrijk dat de video duidelijk en krachtig is. Wij raden een teaser aan ter promotie van het nieuwe concept, om de doelgroep nieuwsgierig te maken en te triggeren."

Resultaat: Een video met gave beelden van het concept, gecombineerd met krachtige tekstuele statements en muziek.

2D animatie // NIZO Food Research

NIZO Food Research

Klant: "Binnen onze afdeling zijn er enorm veel verschillende technieken en combinaties mogelijk voor onze doelgroep (levensmiddelenbedrijven). Wij willen video inzetten om dit inzichtelijker en duidelijker te maken."
ZoomWorks: "We zitten zelf te denken aan een bedrijfsfilm waarin 2D elementen in de echte wereld te zien zijn."

Resultaat: Een bedrijfsfilm waarbij op een opvallende manier interactie aan wordt gegaan met 2D karakters.

ZoomWorks

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties voor je. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder.

Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.


Kennis maken?

Wij delen graag onze kennis.

Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Send this to a friend