x
x

Stuur mij een demo en meer info

Promotiefilm laten maken

Op zoek naar een krachtige manier om de toegevoegde waarde van jouw product, dienst of organisatie uit te leggen aan jouw doelgroep? Laat dan een promotiefilm maken. Door jouw verhaal visueel te maken kun je deze op heldere, unieke en creatieve wijze overbrengen op jouw doelgroep. En wordt het heel laagdrempelig voor kijkers om jouw verhaal te delen en jouw boodschap verder te verspreiden.

1:33

Sika // ZoomWorks

Dronebeelden die jouw video letterlijk naar hoger niveau brengen.

Camera met statistieken - Promotiefilm laten maken - ZoomWorks - Gif

Waarom een promotiefilm laten maken?

Of je nou een promotievideo, sales video, reclamevideo, of andere online video wilt maken, het heeft een aantal interessante voordelen.

  • Krachtig communicatiemiddel. De kracht van online video, zoals een professionele promotiefilm, ligt in de combinatie van beeld en geluid. Ze versterken elkaar en door ze slim in te zetten kun je goed beïnvloeden hoe de kijker jouw video ervaart. Door te focussen op de kern van jouw verhaal kan de doelgroep jouw video goed volgen. En worden ze erdoor getriggerd.
  • Geschikte online content. Gemiddeld kijkt ruim 70% van de websitebezoekers een video. En dat is niet alleen fijn voor jou… Google vindt dit namelijk ook leuk! Jouw bezoekers zijn namelijk langer op jouw website, doordat ze een video bekijken. Met als gevolg: een hogere score in de zoekmachines. Een goede B2B video kan dus flink wat impact hebben op jouw online succes.
  • Effectieve video marketing tool. Video gecombineerd met digitale marketing is… videomarketing. Wanneer je beschikt over video content kun je deze slim en strategisch inzetten. Zodat jouw video bij de juiste doelgroep terecht komt. Enkele voorbeelden van videomarketing zijn: social media video zoals  een sales video op YouTube, mailings, interactieve video’s en gepersonaliseerde video’s. Wij beschikken over de tools en mogelijkheden om dit te realiseren.

Wil jij een promotiefilm laten maken?

Plan van aanpak promotiefilm laten maken

Stap 1 – Concept & planning
Op basis van informatie uit een kennismakingsgesprek met jou komen wij met een eerste concept en een passende prijs. Mét daarbij mogelijke tools voor videomarketing, en voorbeelden van de stijl van de promotiefilm. Ook maken we een planning waarin je precies kunt zien wie wat wanneer doet én wanneer wij iets van jullie verwachten.

Stap 2 – Script
Als het concept helder is werken we deze verder uit tot een script. Vaak bestaat deze uit een voice-over tekst (indien hier mee wordt gewerkt), een aantal stijlframes en een globale verhaallijn voor de promotiefilm.

Stap 3 – Draaiboek
We verwerken het script in een draaiboek ter voorbereiding voor de opnames. Er staat precies in wat er wordt gefilmd, wanneer, en wie & wat daar voor nodig zijn.

Stap 4 – Opnames
Het moment is daar: de opnames! Onze regisseuse en cameraman zorgen ervoor dat alle scenes goed op beeld worden gezet. Zij weten als geen ander dat bepaalde dingen altijd anders lopen dan verwacht en zijn dan ook flexibel ingesteld en spelen in op situaties ter plekke.

Stap 5 – Montage & audio engineering
Onze video editor zoekt hierna al het opgenomen beeldmateriaal uit en onze audio engineer zorgt voor bijpassende muziek en geluidseffecten. Jouw promotiefilm gaat net zo lang heen en weer totdat er een volledige versie is waar iedereen blij van wordt!

Roadmap - Promotiefilm Laten Maken - ZoomWorks - GIF - GRIJS
1:29

Burgerhout // ZoomWorks

USP's inzichtelijk maken op een heldere manier dankzij een combinatie van echte beelden en animatie.

1:05

HJ de Tuinman // ZoomWorks

Hendrik Jan weet er alles van. Met behulp van videomarketing je kennis delen!

Veelgestelde vragen

Wat kost een promotiefilm?

Dus jij wilt weten wat een promotiefilm laten maken kost? Snappen we. Maar daar bestaat geen universeel antwoord op. Een promotiefilm is namelijk altijd maatwerk. De prijs is dan ook afhankelijk van een aantal factoren. De grootste factor? Het aantal arbeidsuren dat in jouw promotiefilm gestopt moet worden. Om je toch een globale richtlijn te geven: gemiddeld kost een promotiefilm tussen de €3.000,- en €7.000,-.

 

Hoelang duurt een promotiefilm laten maken?

De doorlooptijd van een promotiefilm laten maken verschilt per situatie. Iedere video is tenslotte maatwerk. Gemiddeld durven we te zeggen dat een promotiefilm laten maken zo’n vier tot zes weken duurt. Maar dit kán sneller. Hoe? Door te zorgen dat we snel met jou kunnen schakelen. Hoe sneller we tijdens het productieproces met jou kunnen schakelen, hoe eerder jouw promotiefilm klaar kan zijn.

Hoe werkt een promotiefilm laten maken?

Een promotiefilm laten maken is een leuk proces. Aan de hand van jouw informatie komen wij met een eerste concept én passende prijs. Dit concept werken we verder uit tot een concrete verhaallijn. Deze werken we verder uit in een script waarbij ook de beelden concreet worden. Daarna bereiden we ons voor op een aantal intensieve maar leuke opnamedagen. Na deze opnamedagen verwerken wij het beeldmateriaal tot een pakkende promotiefilm, net zo lang totdat jij (en wij) helemaal blij zijn met het eindresultaat.

Waarom samenwerken met ZoomWorks?

In principe kun je bij veel partijen een promotiefilm laten maken. Maar heb je je al afgevraagd wat je daarna doet? Want hoe zorg je dat jouw doel met deze video ook echt bereikt? Dat is waar ZoomWorks nét een stapje verder in gaat. Niet alleen met gave producties, maar ook met slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie. Ook een prettige persoonlijke samenwerking vinden wij belangrijk. Sterker nog. We zijn verslaafd aan klanttevredenheid!

‘Wij verwerken jouw USP's in pakkende beelden!’
Ons team van audiovisuele specialisten en digitale marketeers staan voor je klaar en weten precies wat wél en niet werkt. Wel zo fijn toch?

Een unieke promotiefilm laten maken? Doen.

Wij helpen je hier graag bij! Want wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties… Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.