Scherm sluiten

ZoomWorks
Garderegimentsweg 1
7433 MA Schalkhaar (Deventer)
T: 0570-606686
E: info@zoomworks.nl

Stel je vraag aan ons

BTW: NL819233778B01
IBAN: NL70RABO0322863295
KVK: 09144639

Promotiefilm laten maken

Een promotiefilm laten maken die werkt. Samen kunnen we je bedrijf, dienst of product beter converteren!

Overtuigen door middel van visualisatie werkt erg goed. Zeker als je door middel van een promotiefilm je marketing wil boosten. Door te laten zien wat de toegevoegde waarden van een product, dienst of organisatie is, wordt jouw verhaal opgepikt door jouw doelgroep. Maar hoe zorg je er nu voor dat een promotiefilm echt doeltreffend wordt? Met online marketeers en audiovisuele specialisten die nog een stap verder te gaan. Ook een succesvolle promotiefilm laten maken om de marketing te boosten? Wij vertellen je graag meer!  

Waarom een promotiefilm laten maken?

Krachtig communicatiemiddel: de kracht van een promotiefilm zit in de combinatie van beeld en geluid waarmee je kunt communiceren. Door volledig te focussen op de hoofdzaken – die er toen doen – en door de randzaken juist achterwegen te laten, raakt het verhaal de doelgroep. Wanneer je meer wilt weten over visualisatie, neem dan een kijkje op onze website waar je nog veel meer informatie vindt over videoproducties en videomarketing.

Geschikte online content: video wordt door 70% van de websitebezoekers bekeken. Dit vinden wij niet alleen leuk, maar Google ook! De bezoeker van je website heeft jouw verhaal bekeken, en zorgt voor een langere bezoektijd aan jouw website. Dit zal een hogere waardering bij zoekmachines opleveren.

Videomarketing: video + online marketing is videomarketing. Wanneer je beschikt over video content, is het mogelijk om in combinatie met videomarketing deze in te zetten zodat de video bij je doelgroep terecht komt. Enkele voorbeelden van videomarketing zijn: social media, mailings, interactieve video’s en gepersonaliseerde video’s. Wij beschikken over een uniek videoplatform waarmee dit allemaal mogelijk is.

Promotiefilm laten maken, geef je marketing een boost!

Hoe snel kan een promotiefilm gemaakt worden?

Video is maatwerk en klanttevredenheid is bij ons heilig. Daarom vinden wij een juist verwachtingspatroon gedurende het hele proces het aller belangrijkste. We krijgen regelmatig de vraag hoelang een promotiefilm laten maken duurt. Dat verschilt per situatie. In een normale situatie duurt een promotiefilm laten maken ongeveer 4 tot 6 weken. Maar er zijn ook situaties waarbij er meer druk op de ketel staat. Als we tijdens het productieproces de lijnen kort kunnen houden en snel kunnen schakelen, kunnen we jouw promotiefilm laten maken binnen één week tijd! Meer weten over de productietijd van een promotiefilm laten maken?

Wat kost een promotiefilm laten maken?

De kosten voor het laten maken van een promotiefilm zijn afhankelijk van een aantal factoren. Simpel gezegd komt het neer op de hoeveelheid tijd die nodig is voor de productie. Daarom is de vraag: “wat kost en promotiefilm laten maken?” vergelijkbaar met de vraag “wat kost een auto?”. Je voelt hem al aankomen, hier kan zonder enige informatie geen antwoord op worden gegeven. Wel zijn wij in staat om voor vrijwel elk budget een passende concept te ontwikkelen. Wij zijn er van overtuigd dat elke budget en verhaal uniek zijn. Meer weten over de kosten voor het laten maken van een promotiefilm? Bel ons! 0570 – 606686.

Voorbeeld van een promotiefilm gemaakt door ZoomWorks Videomarketing.

Waarom een promotiefilm laten maken door ZoomWorks?

Het is de vraag welk doel je behaalt met alleen het laten maken van een promotiefilm. Daarom zien wij videomarketing als een noodzakelijke stap om jouw promotiefilm ook daadwerkelijk effectief te maken. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Dat is één van de toegevoegde waarden van ZoomWorks. Ook een prettige persoonlijke samenwerking vinden wij belangrijk. Sterker nog. We zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wil je geheel vrijblijvend een concept en prijsspecificatie voor een promotiefilm laten maken ontvangen? Neem dan contact met ons op! info@ZoomWorks.nl of 0570 – 606686


Kennis maken?

Wij delen graag onze kennis.

Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Send this to a friend