Scherm sluiten

ZoomWorks
Garderegimentsweg 1
7433 MA Schalkhaar (Deventer)
T: 0570-606686
E: info@zoomworks.nl

Stel je vraag aan ons

BTW: NL819233778B01
IBAN: NL70RABO0322863295
KVK: 09144639

Testimonial video laten maken

Ambassadeurs zijn goud waard! Ook een testimonial video laten maken?

Wie kan jouw verhaal nou beter verkopen dan bestaande, tevreden klanten in een testimonial video? Ook wel de ambassadeurs genoemd. Niemand toch. En daarom is een testimonial video laten maken zo effectief. Alles wat je wil weten voor het laten maken van een video testimonial hebben wij voor je op een rijtje gezet. Geen zin in lezen? Bel 0570 – 60 66 86 of mail ons!

Testimonial video van het Nationaal Opera & Ballet over Easy Systems.

Voordelen van een testimonial video

  • Bevestiging voor aankoopbeslissing: we reviewen wat af met z’n allen. Maar waarom eigenlijk? Omdat we op zoek zijn naar bevestiging voor de aankoopbeslissing. En wie kunnen dat nu beter geven dan tevreden klanten? Inderdaad, niemand! Daarom werken testimonial video’s zo goed.
  • Persoonlijk: met een testimonial video maak je de video persoonlijk omdat de tevreden klant echt een gezicht krijgt. Hierbij zal de kijker het gevoel krijgen: “Het product of dienst van dit bedrijf heeft deze klant geholpen met een probleem en kan dat ook voor mij doen!” En dat wil je want de klant is op zoek naar bevestiging.
  • Hoge kijkcijfers: naast het onafhankelijke en niet bevooroordeelde verhaal dat een testimonial video vertelt, is er nog een voordeel. Het is namelijk aantrekkelijke content! Video wordt door 70% van de websitebezoekers bekeken en houdt de aandacht ook langer vast. Dit vind jij niet alleen leuk, maar Google ook! Een langere bezoektijd aan jouw website zal een hogere ranking bij zoekmachines opleveren. Meer weten? We delen graag onze kennis! 
Testimonial video die we gemaakt hebben van Deloitte Paris voor Vecos.

Tips en voorbeelden testimonial video’s

Bij testimonial video’s staat vaak het verhaal van de klant centraal en krijgt de dienst of het product een assisterende rol. Op deze manier wordt het verhaal van de klant persoonlijker. Het is niet langer een gladgestreken verhaal, maar een persoon die uit eigen ervaring over het product vertelt. Dit betekent niet gelijk dat er geen sturing is. Door de juiste vragen te stellen kun je het verhaal een richting geven. Of een bepaald aspect van de ervaring uitlichten. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het beantwoorden van vragen die je vaak krijgt van klanten.

In de video wordt duidelijk hoe een product of dienst de klant heeft geholpen met een bepaald probleem. Meestal is een testimonial video tussen de 1 en 2 minuten lang. Dit heeft te maken met de korte aandachtspanne in het internet tijdperk. Daarom is het belangrijk om in de video gelijk to-the-point te komen. Heb je behoefte aan meer tips? Mail ons!

Hoelang duurt het om een testimonial te video laten maken?

Bij ZoomWorks krijgen we regelmatig de vraag hoelang een testimonial video laten maken duurt. Dat verschilt per situatie. We schetsen er één voor je. De opnames duren meestal enkele uren. Één uur locatieonderzoek en opbouwen, twee uur opnames van het interview en de snijshots en een half uur afbouw. Hierna duiken wij de montage in. Hiervoor gaan we nu uit van ongeveer 4 uur. Als we tijdens het proces de lijnen kort kunnen houden en snel kunnen schakelen, kunnen we jouw video binnen afzienbare tijd voor je klaar hebben! Snel een offerte aanvragen? 

Testimonial video laten maken
Testimonial video laten maken door ZoomWorks Videomarketing.

Kosten testimonial video laten maken

Een vraag die we ook vaak krijgen is hoeveel het kost om een testimonial video te laten maken. Omdat dit een lastige vraag is om te beantwoorden zonder context, hebben wij een flauwe tegenvraag: wat kost een auto? Of iets specifieker: wat kost een blauwe auto?
De hoeveelheid arbeidsuren die in een testimonial video gaan zitten bepalen uiteindelijk de prijs. En de arbeidsuren zijn vervolgens weer afhankelijk van de complexiteit, de lengte van de video en locaties van de opnames. Om je toch een beetje een idee te geven: de prijs van 1 testimonial video met 1 persoon met een logoanimatie en een titelbalk ligt meestal tussen de €1000,- en €1500,-.
Wil je nou exact weten wat het zou kosten om jouw testimonial video door ons te laten maken?
Bel ons, mail ons, app ons of stuur de postduif! Wij reageren op gepaste wijze.

Waarom ZoomWorks een testimonial video laten maken?

Bij ZoomWorks maken we al jaren testimonial video’s en hebben daardoor verschrikkelijk veel ervaring met het goed neerzetten van de succesverhalen van jouw klanten. Daarnaast hebben we alle expertise in huis van audiovisuele specialisten en digitale marketeers. En last but not least, niet tevreden over de productie? Dat gebeurt niet bij ZoomWorks! Wij zijn namelijk verslaafd aan klanttevredenheid en gaan net zo lang door tot wij samen tevreden zijn!

Meer weten over testimonial video laten maken? Neem contact met ons op! 


Kennis maken?

Wij delen graag onze kennis.

Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Send this to a friend