Scherm sluiten

ZoomWorks
Garderegimentsweg 1
7433 MA Schalkhaar (Deventer)
T: 0570-606686
E: info@zoomworks.nl

Stel je vraag aan ons

BTW: NL819233778B01
IBAN: NL70RABO0322863295
KVK: 09144639

Video laten maken waarom

Wat is de toegevoegde waarde van een online videocampagne? Een veel besproken vraag…

Tot een jaar of twee terug werd deze vraag vaak beantwoord met het cliché: “Een beeld zegt meer dan duizend woorden.” Maar de tijden zijn veranderd. Online video is al een tijdje booming en daar zijn goede redenen voor. Wij kunnen u vele voorbeelden laten zien, maar wie kunnen het beter vertellen dan onze klanten, waarom een video laten maken verstandig is? Daarom hier de drie hoofdredenen van onze klanten met daarbij de uitleg:

De eerste, veel gehoorde opmerking is: “We willen hoger scoren in Google en YouTube door videomarketing.” Slim! Google zet namelijk niet alleen video’s tussen de organische resultaten maar YouTube is de tweede zoekmachine van Nederland en kan dus online verkeer genereren, conversies verhogen en uw vindbaarheid vergroten.

De tweede reden die wij vaak te horen krijgen is: “We merken dat we zelf eerder een video kijken dan een hele lap tekst lezen.” Klopt! Sterker nog door video op uw site te plaatsen blijven bezoekers langer op uw site. Gemiddeld 60% (afhankelijk van de positionering) van de bezoekers klikken namelijk op de video.

Tot slot “Een video geeft een heldere en uniforme uiteenzetting van onze bedrijfsactiviteiten, veiligheidsvoorschriften, producten en/of diensten.” Niks is zo veranderlijk als de mens, daarom zijn wij zelden in staat een verhaal twee keer exact hetzelfde te vertellen. Door een video laten maken heeft u één verhaal voor uw gebruiker, bezoeker of klant en is nog goedkoper ook.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten neem contact op!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kennis maken?

Wij delen graag onze kennis.

Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Send this to a friend