Video live streamen

Er worden op dit moment enorm veel dingen afgelast in verband met het COVID-19 virus. Concerten, beurzen, toespraken… en nog veel meer evenementen. Niet leuk… wél op te lossen. Met online video. Bijvoorbeeld in de vorm van een livestream.

Want op dit moment zit iedereen online. Dus ook jouw doelgroep. Grijp die kans dan ook met beide handen aan! De moderne technieken zorgen ervoor dat jouw online evenement een unieke beleving wordt.

 

1:19

KWS // ZoomWorks

Offline evenement afgelast? Verplaats naar online en zoekdigitaal de interactie op.

1:23

HJ // ZoomWorks

In contact komen met jouw doelgroep? Organiseer een live event op social media, beantwoord vragen en ga de interactie aan.

0:51

Rabobank // ZoomWorks

Jouw klanten in het zonnetje zetten? Maak het persoonlijk met behulp van gepersonaliseerde video.

Waarom video live streamen met ZoomWorks?

Laten we meteen duidelijkheid geven. Zit je er over te denken om met jouw mobiel te live streamen? Dan is ZoomWorks niet de partij voor je. Ben je op zoek naar een partij die professionele audio en video kan verzorgen voor jouw video live stream, of wil je een livestream inhuren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Doordat beurzen, concerten en andere bijeenkomsten massaal zijn afgelast ontstaan er nieuwe mogelijkheden om jezelf aan jouw doelgroep te laten zien. Door een video livestream. Maar dan moet je dat wel goed aanpakken. Door een live stream van hoge kwaliteit aan te bieden. En dat doe je met professionele camera’s, audio apparatuur… én een professionele videopartij. En als je slim bent, zet je ook videomarketing tools zoals interactiviteit in, wat jouw livestream nóg effectiever maakt.

Pagina - Video Live Streamen - ZoomWorks - GIF

Live video doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige live video? Doen! Onze digitale marketeers en audiovisuele specialisten staan klaar om jou te helpen met een video live stream van hoge kwaliteit. Ben je op zoek naar een vorm waarin er ook interactie kan plaatsvinden? Ook daarin kunnen we je adviseren en dit faciliteren.

Hoe werkt video live streamen?

Onze cameraman gebruikt een professionele camera die in hoge kwaliteit beelden filmt. Voor het geluid gebruiken we goede microfoons die het geluid helder opnemen en gelijk lopen met de videobeelden. Op de camera sluiten we een converter aan. Deze converter zet het signaal om naar een videoformat dat direct online gestreamd kan worden. En dat wordt gedaan via een computer met een goede internetverbinding.

En het mooie is: alles gebeurt live. Mensen kunnen real-time op jou reageren. En jij op hen. Via video live streamen kun je dus de interactie aangaan met jouw doelgroep. Zo kun je gelijk antwoord geven op vragen, ideeën en behoeftes van jouw kijkers. Waardoor je met een video livestream enorm waardevolle en relevante content aanbiedt, afgestemd op de kijker.

Via welk platform live streamen?

Er zijn een aantal smaken bij het video live streamen. Zo kun je kiezen om jouw video via grote platformen zoals YouTube of Vimeo te streamen. Deze zijn bekend bij het grote publiek en zijn voor de hand liggende keuzes. Maar over het algemeen hebben deze een wat lagere kwaliteit dan platforms helemaal afgestemd op live streaming.

In deze tweede categorie kun je er ook voor kiezen om voor een platform te gaan waarbij de kijker moet betalen om jouw video live stream te kunnen bekijken. Vaak in de vorm van een eenmalige bijdrage. Hierdoor maak je jouw video live stream exclusiever en bied je deze aan in hoge kwaliteit video en audio. Én het straalt een bepaald soort status uit, omdat je exclusieve content aanbiedt aan jouw doelgroep.

Videoplatformen - Gepersonaliseerde Video Laten Maken - ZoomWorks - GIF - WIT
Bij ZoomWorks kom je niet achteraf voor verrassingen te staan. Je weet precies wat je kunt verwachten!
1:55

KWS // ZoomWorks

Met een wervingsvideo jouw personeel een gezicht geven, om zo nieuwe medewerkers aan te trekken.

2:45

Pento // ZoomWorks

Noortje laat jou op interactieve wijze kennis maken met audiologisch centrum Pento.

1:29

Burgerhout // ZoomWorks

USP's inzichtelijk maken op een heldere manier dankzij een combinatie van echte beelden en animatie.

Cijfers en statistieken over live video

Cijfers en statistieken - Video live streamen - ZoomWorks - GIF - GRIJS - NIEUW

Voordelen van video live streamen

Een professionele livestream heeft een aantal interessante voordelen.

  • Onafhankelijk van plaats en tijd. Het maakt bij een video live streamen niet uit waar je bent. Het enige wat je nodig hebt is een professionele camera, audio apparatuur, converter, en een goede internetverbinding. En daar kunnen we je allemaal mee helpen.
  • In één keer een grote groep mensen bereiken. Een video live stream is een centrale plek waar alle kijkers zich kunnen verzamelen en allemaal op hetzelfde moment dezelfde content zien. Ideaal dus om centraal te communiceren met jouw gehele doelgroep.
  • De mogelijkheid tot interactie. Veel mensen zetten video in om hun boodschap te zenden. Maar het mooie aan een live video laten maken is dat je juist de interactie aan kunt gaan met je kijkers. Alles gebeurt namelijk real-time (live), waardoor je direct kunt reageren op vragen en behoeftes van jouw kijkers, dankzij een interactieve livestream.
  • Je slaat twee vliegen in één klap. Een video live streamen klinkt misschien eenmalig, maar dat is het niet. Je kunt er namelijk voor zorgen dat de live stream wordt bewaard. En jouw doelgroep de video achteraf terug kan kijken. Onbeperkt. Stiekem maak je dus ondertussen content voor jouw bedrijf.
Wil jij een video live stream laten maken?

It's all in the details

De grootste valkuil bij een event livestream of een live video laten maken? Bespaar niet op de audiovisuele aspecten en onderdelen. De focus van jouw bezoekers ligt namelijk volledig op hun beeldscherm. Dáár gebeurt het allemaal. Met goede audio, indrukwekkende videobeelden en heldere, creatieve animaties zorg je er voor dat jouw online event livestream een topbeleving wordt! Bij ZoomWorks beschikken we over een professionele studio waar wij de volledige controle hebben over licht, geluid, beeld en omgeving. Zo creëren we een ideale setting om een online event te organiseren.

Team - BLOG - ZoomWorks - GIF - WIT
‘Laat ons je helpen live te gaan!’
Onze digitale marketeers en audiovisuele specialisten weten als geen ander hoe je een professionele livestream organiseert én realiseert. Mogen we dat ook voor jou doen? Tof!
Thomas Tank
Mede-eigenaar en o.a. verantwoordelijk voor new business.

Live video doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige live video? Doen! Onze digitale marketeers en audiovisuele specialisten staan klaar om jou te helpen met een video live stream van hoge kwaliteit. Maar we doen nog veel meer. Naast het maken van vette video’s en te gekke animaties gaan wij echt nog een stapje verder. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie. Wij zijn ZoomWorks. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.