x
x

Stuur mij een demo en meer info

Interactieve instructievideo 3D | Groei vereist slimheid

Twee jaar geleden ontmoette Quooker ZoomWorks. Een ontmoeting die is uitgegroeid tot een succes verhaal. Honderden 3D animaties, tientallen interactieve video’s en video SEA zorgen er nu voor dat Quooker hun klanten beter bedient. Hoe? We vertellen er samen over. 

Groeipijn vereiste actie

Wanneer je als organisatie groeit dan gaat het ergens schuren. In het geval van Quooker zat er een flink pijnpunt bij de installatie- en service video’s. Wordt er een product aangepast? Dan moet alles opnieuw gefilmd worden. Wordt er een gat geboord in een reservoir? Dan moet je een nieuwe regelen voor het volgende shot. Enorm veel werk waarbij het lijstje van nieuwe video’s die geschoten moest worden steeds langer en langer werd wegens het succes. En toen… 

De juiste? Challenge accepted

Bij een grote hoeveelheid aan videocontent ontstaan er nieuwe uitdagingen. Hoe zorg je bijvoorbeeld dat jouw klant bij de juiste, meest accurate video terecht komt? Met slimme videomarketing. Samen met Quooker hebben we een interactieve tool ontwikkeld. Geen 500 losse installatie- en servicevideo’s, maar per taal 1 overkoepelende interactieve video. Waarin de kijker precies die installatievideo te krijgt die voor hem/haar relevant is. En na online publicatie hiervan op: https://www.quooker.nl/interactieve-video zijn we actief aan de slag gegaan met YouTube SEO en SEA. Wanneer iemand relevante Quooker zoektermen gebruikt ziet diegene nu bovenaan de zoekresultaten de interactieve videotool die ZoomWorks heeft ontwikkeld.

Benieuwd naar het hele succesverhaal?

Wil jij meer weten over de succesvolle samenwerking tussen ZoomWorks en Quooker?  Bekijk dan HIER de volledige testimonial video van Quooker. Benieuwd hoe videomarketing jouw organisatie een boost kan geven? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Benieuwd naar wat videomarketing voor jou kan betekenen?

‘Ga aan de slag met videomarketing!’
Wij kijken graag samen met jou hoe videomarketing jouw organisatie een boost kan geven.
Niek Kuipers