Videoproductie laten maken

Wil je een videoproductie laten maken? Wij van ZoomWorks maken al tien jaar lang videoproducties. Maar waarom eigenlijk? Omdat we er een kick van krijgen jouw idee of verhaal om te zetten naar beeld en geluid en we geloven in de kracht van video en animatie. Zeker in combinatie met videomarketing.

Maar wat zijn de voordelen van een videoproductie laten maken, welke vormen en smaken zijn er en waarom ZoomWorks? We hebben het voor je op een rijtje gezet. Geen zin in lezen? Stel ons je vraag…

Waarom een videoproductie laten maken?

  • Visualisatie werkt: Maar al te vaak merken we tijdens een pitch of het schrijven van een script dat de klant het lastig vindt een beeld erbij te vormen. Het kwartje valt pas echt als we styleframes of video voorbeelden laten zien. Voor ons altijd een mooi moment omdat dat nou precies de reden waarom een videoproductie laten maken zo effectief is. We vinden het makkelijker om visuele informatie te verwerken dan tekstuele informatie. Nog niet overtuigd? Lees dan dit artikel eens: 10 redenen waarom we blij worden van visualisaties. 
  • Alternatieve werkelijkheid: Eerlijk is eerlijk in een videoproductie of animatie kun je jouw idee of verhaal net iets mooier of dramatischer weergeven dan in werkelijkheid. Door overbodige informatie weg te laten kun je écht tot de kern komen. En door de krachtige samenwerking van beeld en geluid kan jouw boodschap precies overgebracht worden zoals jij dat wilt. Maar pas wel op met overdrijven, dit kan namelijk averechts gaan werken.
  • Videomarketing werkt: Oplossingen om de conversie op videoproducties te verhogen. We houden er van. En de mogelijkheden zijn enorm en worden alsmaar meer. Van gepersonaliseerde video tot video zoekmachine optimalisatie. Omdat videomarketing werkt. Waarom? Lees er meer over op de pagina: videomarketing.
Klapbord - Videoproductie laten maken - ZoomWorks - Gif

Coulisse

Instructies glashelder uitleggen dankzij 3D animatie.

Reinaerdt

Een extra dimensie in jouw video: 3D.

Sika

Dronebeelden die jouw video letterlijk naar hoger niveau brengen.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Soorten videoproducties

ZoomWorks heeft iedere vorm van videoproducties al eens geproduceerd, van tv-reclame tot bedrijfsfilm en van instructievideo tot 360 graden video. Wil je meer lezen over de verschillende vormen van videoproducties kijk dan op de speciale pagina’s hierover:

Op zoek naar specifieke voorbeelden of een offerte? Bel, mail, app ons of stuur de postduif. Wij reageren op gepaste wijze.

Soorten animaties:

ZoomWorks maakt niet alleen te gekke videoproducties maar ook vette animaties. Van 3D animaties tot cartoonanimatie en van uitleganimatie tot 360 Virtual Reality animatie. Wil je meer lezen over de verschillende animatievormen kijk dan op de speciale pagina’s hierover:

Stijlen - Videoproductie laten maken - ZoomWorks - Gif

Kosten videoproductie laten maken

“Wat kost een videoproductie laten maken bij jullie?”. Een vraag die we vaak krijgen, maar waar we geen universeel antwoord op hebben. Er zijn namelijk vele smaken en mogelijkheden voor jouw videoproductie. Gemiddeld kunnen we zeggen dat de kosten voor een videoproductie laten maken zo tussen de €1.500,- en €7.500,- liggen.

Een belangrijke factor voor de prijs zijn de hoeveelheid arbeidsuren die in de videoproductie gaan zitten. Denk hierbij aan het schrijven van een voice-over, het maken van een script, muziek, productievoorbereiding, opnames, etc. Benieuwd naar de exacte kosten van jouw videoproductie? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

Waarom ZoomWorks jouw videoproductie laten maken?

We kunnen heel veel vertellen over video maar het liefst laten we onze videoproducties voor zich spreken. Kijk daarvoor op: ZoomWorks portfolio. Om er toch wat over te zeggen. ZoomWorks gaat een stapje verder met videomarketing. We hebben alles in eigen huis. Van digitale marketeers tot audiovisuele specialisten en van renderfarm tot drone. We hebben ervaring, veel ervaring. En we zijn verslaafd aan klanttevredenheid. Mail ons met je vraag, we delen graag onze kennis!  

Easy systems

Videobeeld gecombineerd met animatie om jouw bedrijf te presenteren.

Sika

Dronebeelden die jouw video letterlijk naar hoger niveau brengen.

AZ Hollink

Meer leadgeneratie door een pakkende promotievideo.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.