Werken bij ZoomWorks

Bij ZoomWorks krijg je de kans om aan interessante opdrachten te werken voor bekende opdrachtgevers. En kom je terecht in een leuk team met een informele en persoonlijke sfeer. Ook bieden wij volop kansen om jezelf verder door te ontwikkelen, zowel op persoonlijke als vakinhoudelijk gebied.

Over ZoomWorks | Videomarketing

ZoomWorks is een full service videomarketing bureau. We bestaan uit een hecht en gezellig team van videomarketeers en creatieve audiovisuele vormgevers. Denk hierbij aan camera mensen, video editors, 3D & 2D animators, tekstschrijvers en audio engineers. Welk project dan ook – groot of klein – samen maken we keer op keer pakkende en gave (online) video waar onze opdrachtgevers blij van worden. En wij ook! Vragen die we ons altijd stellen zijn: Hoe kunnen we een doelgroep bereiken? Waar is een kijker naar op zoek? Hoe kunnen we de ideeën of verhalen van onze klanten zo goed mogelijk vertellen?
 
Wil je ook komen werken bij ZoomWorks? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! En ga met ons in gesprek. Zodat we samen kunnen ontdekken welk toekomstperspectief ZoomWorks jou kan bieden.

 

Stuur een open sollicitatie!

Waar word jij enthousiast van? En welke toegevoegde waarde heb je te bieden? Stuur ons een open sollicitatie, en vertel waar jou passie ligt. Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze professionals.