Scherm sluiten

ZoomWorks
Garderegimentsweg 1
7433 MA Schalkhaar (Deventer)
T: 0570-606686
E: info@zoomworks.nl

Stel je vraag aan ons

BTW: NL819233778B01
IBAN: NL70RABO0322863295
KVK: 09144639

werken bij ZoomWorks

Ons verhaal. Maar dan in video en animatie. Veel kijkplezier.

ZoomWorks is een full service videomarketing bureau. Het ZoomWorks-team bestaat zowel uit marketeers als creatieve audiovisuele vormgevers zoals camera operators, video editors, motion graphic designers, animators en audio engineers. Door deze combinatie zijn wij in staat pakkende (online) videocontent te produceren waarmee het doel wordt bereikt. Elk project – van groot tot klein – wordt gezien als een kans om het onderscheid te kunnen maken. Er voor te zorgen dat er een glimlach ontstaat bij onze opdrachtgever. Want  daar worden wij gelukkig van! Enkele namen waarvoor wij mogen werken zijn: BMN bouwmaterialen, Gemeente Utrecht, Vos Logistics, Vecos, SDU, Wolters Kluwer, Marel, M&G Group, Coulisse, Saxion, Amcor, Sika, Suez en ABS Autoherstel. Zie jij jezelf al werken voor één van onze klanten?

Waarom zou je bij ZoomWorks willen werken?

We kunnen heel veel vertellen over de producties die we maken. Maar het liefst laten we onze producties voor zich spreken. Kijk daarvoor op: ZoomWorks portfolio. Om er toch wat over te zeggen. ZoomWorks gaat een stapje verder met videomarketing. We hebben alles in eigen huis. Van digitale marketeers tot audiovisuele specialisten en van renderfarm tot drone. We hebben ervaring, veel ervaring. En we zijn verslaafd aan klanttevredenheid. Mail ons je CV wanneer je een open sollicitatie wilt doen!  

ZoomWorks @ work.
Videoproductie laten maken - ZoomWorks

Wat bieden we je?

Je krijgt een afwisselende, zelfstandige en fulltime functie binnen een jong, ambitieus en informeel team. Een creatieve werkplek met een goed salaris. En alle mogelijkheden om te groeien in de richting die je graag wilt. Je krijgt alle ruimte en vrijheid om mee te werken aan vette producties.

Kom in actie!

Een leuke baan, binnen een nog veel leuker team bij een bedrijf dat voor schitterende klanten mag werken. Stuur snel je CV en je portfolio naar: vacature@ZoomWorks.nl


Kennis maken?

Wij delen graag onze kennis.

Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Send this to a friend